Sivu 1/2

Harjoittelua ylennystä varten 3/3 (C/C)

ViestiLähetetty: 19 Huhti 2015, 22:22
Kirjoittaja Southpaw
Odoteltuaan aikansa Shishion paluuta, Kagero lopult näki tämän saapuvan takaisin pellolle, uusi harjoitusvastustaja seurassaan. Kagero tajusi jopa tuntevansa vastustajansa, kyseessä oli Takeru, jonka hän oli voittanut jo kerran aikaisemmin Pohjoisen tukikohdan akatemian loppukokeessa, jossa tehtävänä oli ollut taistella muita kokelaita vastaan kuolemaan asti. Vain neljä parasta olivat selvinneet hengissä, päästen osoittamaan Akumalle olevansa ninjan tittelin arvoisia. Tulijan ilmeestä päätellen myös tämä tunnisti Kageron ja poika vaikutti olevan innoissaan saadessaan tällä tavoin uusintaottelun ja siten mahdollisuuden näyttää olevansa tällä kertaa parempi.
"Muistakaa, ei tappamista. Erityisesti sinä, Takeru. Voit pitää itseäsi kuolleena jos tapat Akuman tämänhetkisen suosikin", Shishio varoitti taistelijoita ja vetäytyi sitten pellon reunassa olevalle aidanpätkälle istumaan, kuten oli tehnyt edellisen ottelun aikanakin.

Takeru
Statsit: 60
Nopeus: 2
Muuta: Taistelutyyli vapaa, koska Pawi ei muista hahmon tyyliä

Re: Harjoittelua ylennystä varten 3/3 (C/C)

ViestiLähetetty: 19 Huhti 2015, 23:35
Kirjoittaja Cross
Pellolle asteleva Takeru katseli leveästi hymyillen siellä odottamassa olevaa Kageroa, joka oli viimeksi vienyt hänen paikkansa Akuman lempioppilaana. Hän sen sijaan oli saanut toimia vain rivimiehenä, mutta ehkäpä nyt koittaisi aika kostaa. Ainakaan Shishio ei kieltänyt aiheuttamasta pysyvää vammaa, vaikka tappamisen olikin kieltänyt. Pirullinen virne käsi miehen kasvoilla, tämän alkaessa kerätä chakraansa, samalla kun asteli kylmäilmeistä kunoichia ympäri. ''Olenkin odottanut tätä.'' Mies totesi heilauttaen kätensä vastustajaansa kohti, päästäen sen hihasta esiin syöksyvät käärmeet hyökkäämään kunoichia kohti. Nälkäisten eläinten suut oli ammolleen auki ja niiden hampaista saattoi aivan nähdä tihkuvan hieman violettia myrkkyä, joka lamaannuttaisi uhrin nopeasti. Viimeksi hän oli taistellut eritavalla, sillä tappionsa jälkeen hän oli hyljännyt aijemmat tekniikkansa ja keskittynyt kylän arkistoista vielö löytyviin käärmetekniikkoihin. Tästä muutoksesta oli sekin hyöty ettei Ichiriki varmasti tietäisi mitä hänellä olisi heittää tätä vastaan, toisin kuin tämän arsenaalista jonkinlaisen kuvan omaavalla miehellä.

Takeru
20hp
35ck
Nopeus: 2
2dmg per pää=8+2dmg jos kaikki osuu

Re: Harjoittelua ylennystä varten 3/3 (C/C)

ViestiLähetetty: 20 Huhti 2015, 00:06
Kirjoittaja Southpaw
"Oletkin sitten ainoa", Kagero vastasi kylmällä äänellä, joka onnistui kuitenkin jossain määrin kuulostamaan aavistuksen kyllästyneeltäkin. Vaikka naisella edellisessä ottelussa olikin ollut panta kaulassaan, tämä persoona toki muisti tämän harjoitusvastustajan olleen silloin pettymys. Kun mies kuitenkin tällä kertaa lähettikin häntä kohti käärmeitä, vallassa oleva persoona alkoi tuntea taistelua kohtaan aavistuksen enemmän mielenkiintoa. Ihan vielä vastustajan taidot eivät kuitenkaan täysin vakuuttaneet.
"Hissatsu Hyoso", nainen sanoi tuskin kuiskausta kuuluvammalla, pahaenteisellä äänellä. Juuri kun näytti siltä, että käärmeet olisivat osumassa, maasta niiden alapuolelta kohosi jäisiä piikkejä, jotka seivästivät suurimman osan käärmeistä paikoillaan. Ainoastaan yksi onnistui jatkamaan loppuun asti ja upottamaan hampaansa naisen käsivarteen. Suoritus ei kuitenkaan näyttänyt tekevän kovin suurta vaikutusta naiseen, vaan tämä tyytyi vain heilauttamaan miekkaansa ja katkaisemaan pään viimeiseltäkin matelijalta.

Hp: 23
Ch: 29
Nopeus: 1
*Hissatsu Hyoso, puolusti 5 dmg

Re: Harjoittelua ylennystä varten 3/3 (C/C)

ViestiLähetetty: 20 Huhti 2015, 00:21
Kirjoittaja Cross
Takeru ei välittänyt Kageron esittämästä piikistä, vikka päättikin antaa naisen kärsiä suunsa aukaisemisen takia. Hän ei aikonut kuunnella enää enempää tuon ylimielisyyttä, minkä perustana oli ainoastaan yksi onnenkantamoinen. Naisen käyttämä puolustus onnistui kuitenkin yllättämään miehen, sillä hän oli ollut varma käärmeidensä onnistuvan nappaamaan tämänhampaisiinsa ja tainnuttavan samantien. Maasta kohoavat jääpiikit seivästivät kuitenkin ne ja saivat miehen sihahtamaan vaimean kirouksen hampaidensa välistä. Happama ilme kasvoillaan tämä syöksyi eteenpäin, heitettyään kuolleiden käärmeiden raadot menemään nopealla käden heilautuksella. Juostessaan miehen käteen ilmestyi tämän ranteen ympärille kiertyneen käärmeen suusta esiin työntyvä miekka, jonka terä kiilteli kevyen violettina. Verenhimoinen ilme kasvoillaan Takeru heilautti asettaan ja vastustajaansa kohti ja yritti viiltää tämän vasemman hauiksen auki, myrkyttäen tämän samalla aseessaan olevalla myrkyllä.

Takeru
20hp
25ck
Nopeus: 2
Myrkytetty miekka: 3dmg x 3 vuoroo osumasta myrkky kestää miekassa 3 vuoron ajan.

Re: Harjoittelua ylennystä varten 3/3 (C/C)

ViestiLähetetty: 20 Huhti 2015, 14:44
Kirjoittaja Southpaw
Nähdessään käärmen suusta työntyvän miekan, Kagero alkoi tuntea jo enenevässä määrin mielenkiintoa vastustajan uusia kykyjä kohtaan. Se, että tämä kuitenkin oli alkanut käyttää myös miekkaa taistelussa, ei vielä tarkoittanut, että tämä todella osaisi käyttää tätä. Siksipä nainen pyrki olemaan odottamatta liikoja. Kun Takeru sitten heilautti miekkansa häntä kohti, Kagero otti paremman otteen Namerakadesta ja teki nopean, ylöspäin suuntautuvan survaisun kohti lähestyvän miekan terää, sillä seurauksella, että sai terän heilahtamaan ylöspäin ja ohi aiotusta maalistaan. Tämän jälkeen nainen perääntyi nopealla loikalla taaksepäin, samalla kun heitti matkaan kaksi räjähdekunaita.

Hp: 23
Ch: 26
Nopeus: 1
RL: 8/10
*Torjunta Shosenilla

Re: Harjoittelua ylennystä varten 3/3 (C/C)

ViestiLähetetty: 20 Huhti 2015, 20:17
Kirjoittaja Cross
Ohuen ja kevytteräisen pistomiekan käteensä ottaneen Takerun ensimmäinen hyökkäys tuli Kageron miekan heilautuksen sivuun iskemäksi, mutta siitä ei ollut pidättelemään sitä kauvaa poissa naisen kasvoilta. Pienellä ranne liikkeellä miekkansa taas perääntyvää naista kohti, iskien tämän kunait sivuun ja sivalsi samalla niissä olleet laput kahtia. ''Luuletko yhä nuiden samojen temppujen toimivan?'' Pistomiekkansa kunoichia kohti kohottava mies kysyi, ponnistaen samantien nopeasti eteenpäin ja suorittaen kolmen nopean piston sarjan heti saatuaan vastustajansa sopivalle kantamalle. Lyönneissä itsessään ei ollut paljoakaan voimaa takana, eikä niitä ollut tarkoitettu tekemään suuria haavoja aseen tyylin takia, vaan niiden idea oli yksinomaan saada hiljalleen aseen terältä haihtuva myrkky Ichikirin kehoon heikentämään tätä.

Takeru
20hp
20ck
Nopeus: 2+4
Myrkytetty miekka: 3dmg x 3 vuoroo osumasta myrkky kestää miekassa 2 vuoron ajan.
Pistohyökkäys no jutsu 5dmg

Re: Harjoittelua ylennystä varten 3/3 (C/C)

ViestiLähetetty: 20 Huhti 2015, 23:10
Kirjoittaja Southpaw
Vastustajan kyseenalaistaessa hänen toimintatapansa, Kagero suuntasi tämän kylmän katseen ja jos katseella olisi voinut jäädyttää vastustajan, olisi Takeru ollut todennäköisesti nyt jääpatsas.
"Puhut liikaa. Keskity taisteluun ja anna iskujen puhua", Kagero sanoi halveksuvaan sävyyn, samalla kun kohotti taas miekkansa ja pyrki tällä kertaa ohjaamaan pistohyökkäykseen kohotetun miekan alas, mutta tällä kertaa torjunta ei kuitenkaan sujunut täysin kuten piti vaan ase viilsi pienen haavan naisen sääreen. Vaikka haava ei ollutkaan järin iso, oli se silti tarpeeksi saamaan miekan terässä olevan myrkyn hänen verenkiertoonsa. Antamatta kuitenkaan vastustajalle aikaa iloita osumasta, Kagero heilautti miekkaansa nopealla liikkeellä ylöspäin, tähdäten vastustajansa pään sivuun irrottaakseen tämän korvalehden.

Hp: 17
Ch: 23
Nopeus: 1
RL: 8/10
Myrkky: 1/3
*Tsuisen, torjui 5 dmg

Re: Harjoittelua ylennystä varten 3/3 (C/C)

ViestiLähetetty: 20 Huhti 2015, 23:28
Kirjoittaja Cross
Kageron hyytävän kylmän katseen ilman ongelmia kestävä Takeru ei ollut moksiskaan moisesta tuijottelusta, vaan vastasi siihen omalla syvästi halveksivalla katseellaan, josta saattoi nähdä että hän piti itseään huomattavasti vastustajaansa parempana. Edes naisen halveksiva vastaus ei hetkauttanut miestä, joka vastasi siihen pää tarkoituksessaan onnistuvalla hyökkäyksellä. Käärmemäinen virnistys levisi tämän kasvoille, vaihtuen kuitenkin samantien yllättyneeseen toljotukseen. Shinobi yritti pysäyttää Ichirikin katanan kevyellä aseellaan, joka lennähti kuitenkin samantien vastahyökkäyksen tieltä ja miekan terä viili häijyn näköisen haavan tämän kasvoihin. Kasvojaan pidellen ja sadatellen Takeru perääntyi hieman, päästämättä vastustajaansa kuitenkaan hetkeksikään näkökentästään. Kunoichi pystyi ehkä antamaan iskun iskusta, mutta hänellä oli vielä monta temppua valmiina tätä varten.

Takeru
18hp
20ck
Nopeus: 2

Re: Harjoittelua ylennystä varten 3/3 (C/C)

ViestiLähetetty: 21 Huhti 2015, 02:18
Kirjoittaja Southpaw
Kagerosta tuntui, että jalkaa heikotti, mutta nainen teki kuitenkin parhaansa ollakseen näyttämästä sitä päällepäin, sillä arvasi vastustajan tähtäävän oitis heikkoon kohtaan jos huomaisi hänen yhtään aristavan jalkaansa tai näyttävän mitään muitakaan heikkoudenmerkkejä. Huomatessaan kuitenkin vastustajan pitävän hetki sitten saamastaan viillosta huolimatta katseensa hänessä, nainen katsoi parhaaksi heittää jälleen yhden räjähdekunain matkaan. Sillä välin kun vastustajan katse kuitenkin olisi lähestyvässä lapussa, taaksepäin perääntyvä Kagero pudotti maahan huomaamatta toisen lapun, joka välähtäessään sokaisisi Takerun lyhyeksi aikaa. Tätä tilaisuutta hän käyttäisi hyökätäkseen vastustajan kimppuun.

Hp: 14
Ch: 23
Nopeus: 1
RL: 7/10
VL: 9/10
Myrkky: 2/3

Re: Harjoittelua ylennystä varten 3/3 (C/C)

ViestiLähetetty: 21 Huhti 2015, 10:40
Kirjoittaja Cross
Nähdessään Kageron yrittävän jotain niinkin alkeellista kuin räjähdekunai miekkakädessä seisova mies ei voinut muuta kuin naurahtaa, tuntien tykyttävästä haavastaan huolimatta pientä ylemmyyden tunnetta. Hymyillen tämä kohotti kätensä ja lähetti yhden käärmeistään nappaamaan kunain ilmasta, välittämättä pätkääkään siitä että se samalla räjähti itse melkein samantien. ''Ihmettelen kyllä mitä Akuma sinussa näkee.'' Ylimielisellä äänellä puhuva Takeru kerkesi sanoa, ennen kuin sokaisevan kirkas välähdys peitti kaiken muun tämän silmistä, saaden tyhjän kätensä silmilleen nostaneen miehen painumaan kiroillen kumaraan. Silmät tuntuivat olevan kuin tulessa ja ainut mitä hän näki oli valkoinen kirkkaus ja siinä tanssivat kipunat.

Takeru
18hp
19ck
Nopeus: 2

Re: Harjoittelua ylennystä varten 3/3 (C/C)

ViestiLähetetty: 21 Huhti 2015, 12:51
Kirjoittaja Southpaw
Kagero tyytyi vain tuhahtamaan vastustajan sanat kuultuaan, sillä tämä mitä ilmeisimmin taisi saada vastauksensa valolapun välähtäessä. Tuhlaamatta kuitenkaan aikaa asian miettimiseen, Ichiriki hyökkäsi nyt kun oli tilaisuus. Pari nopeaa käsimerkkiä myöhemmin, nainen oli muodostanut ympärilleen parven jäästä muodostuvia shurikeneja, jotka pian syöksyivät kovalla vauhdilla kohti sokaistunutta vastustajaa.

Hp: 11
Ch: 17
Nopeus: 1
RL: 7/10
VL: 9/10
Myrkky: 3/3
*Hyouton Shuriken no jutsu, 6 dmg

Re: Harjoittelua ylennystä varten 3/3 (C/C)

ViestiLähetetty: 21 Huhti 2015, 21:03
Kirjoittaja Cross
Sokaistunut Takeru ei kerennyt saada näköään takaisin, ennen kuin Kageron luomat jää aseet viiltelivät miehen kehoa ja saivat tämän putoamaan kivusta irvistäen polvilleen. Kunoichi oli jo toistamiseen onnistunut nolaamaan miehen sivummalla istuvan Shishion silmissä, mitä hän ei voinut sietää. Hiljalleen silmissään kipunoivat pallon rauhoittumaan saava shinobi alkoi nähdä ympäristönsä ensin sumeasti ja sitten jo huomattavasti kirkkaammin. Lähes käärmemäisesti sihisten tämä katsoi itsensä tyytyväisen Ichirikin suuntaan, pudottaen kädessään olleen miekan alas ja alkaen muodostaa käsimerkkejä. Saatuaan merkit valmiiksi mies virnisti hieman, tarttuen maassa olleeseen miekkaansa ja syöksähti eteenpäin kunoichia kohti. Tämän ollessa lähestulkoon iskuetäisyydellä syöksyi maasta kaksi suurehkoa käärmettä esiin Kageron jaloista, pyrkien kietomaan tämän sisälleen ja tekemään tämän toisesta silmästä helpon kohteen pistomiekkaa käyttävälle herralleen.

Takeru
12hp
14ck
Nopeus: 2

Käärmesidonta no jutsu kestää noin 7dmg

Re: Harjoittelua ylennystä varten 3/3 (C/C)

ViestiLähetetty: 21 Huhti 2015, 21:42
Kirjoittaja Southpaw
Jääshurikenien osuessa maaliinsa, nainen kohotti miekkaansa, valmiina syöksymään vastustajaa kohti ja katkaisemaan jotain kuten oli tehnyt edellisenä päivänä kohtaamalleen kunoichille. Ennen kuin Kagero kuitenkaan ehti ottaa montaakaan askelta, maasta tämän jalkojen alta syöksyi kaksi käärmettä, jotka puristuivat hänen ympärilleen, pyrkien estämään häntä liikkumasta. Keksimättä mitä muutakaan tehdä saadakseen aikaa käärmeistä selviämiseen, Kagero keräsi chakraa suuhunsa ja puhalsi sitten vesiaallon kohti lähestyvää vastustajaansa, siinä toivossa, että saisi tämän paiskattua kauemmas. Vesiaallon puhallettuaan, nainen tarttuikin paremmin miekkaansa ja koeti pienellä ranneliikkeellä heilauttaa sen päin toista käärmettä. Matelijoiden kuitenkin sitoessa naisen tehokkaasti aloilleen, tulisi vaatimaan useamman iskun, ennen kuin hän pääsisi edes toisesta käärmeestä eroon... ellei Takeru sitten iskiessään sattuisi osumaan käärmeisiin. Kageron kasvoille syttyi miettivä ilme, tämän luodessa nopean katseen vastustajaansa ja harkitessa olisiko riskin arvoista päästää Takeru tarkoituksella iskuetäisyydelle, siinä toivossa että tämä osuisi omiin käärmeisiinsä.

Hp: 11
Ch: 12
Nopeus: 1
RL: 7/10
VL: 9/10
*Suiton: Mizurappa, 5 dmg

Re: Harjoittelua ylennystä varten 3/3 (C/C)

ViestiLähetetty: 21 Huhti 2015, 23:28
Kirjoittaja Cross
Silmään tähdättyä miekanpistoa suorittamassa ollut Takeru ei ollut osannut odottaa avuttomaksi luulleen vastustajansa kykenevän vastaamaan vielä tuostakin tilanteesta hyökkäyksellä, joten tämän puhaltaessa vesiaallon suustaan ei mies ollut valmis ottamaan sitä vastaan. Vesi hyökkäys ei sinäänsä ollut kovinkaan vahva, mutta sen onnistui heittää hyökkääjän tähtäys pahemman kerran sivuun ja saamaan tämän isku menemään reilusti ohi kohteestaan. Äkäisesti murahtaen mies heilautti aseensa uudelleen kunoichia kohti, pitäen kuitenkin tälläkertaa varansa ja tyytyen vain viemään aseensa tämän kaulalle. ''Tämä on viimekerrasta.'' Aseensa nopeasti pois vetäisevä shinobi sanoi ja heilautti tyhjän kätensä Ichirikiä kohti, lähettäen jälleen neljä käärmettä tätä kohti. Kuten viimeksikin olentojen terävistä hampaista tihkui myrkkyä, joka lamaannuttaisi kohteensa nopeasti, mikäli tämän ei onnistuisi púolustautua toistamiseen.

Takeru
7hp
9ck
Nopeus: 2
2dmg per pää=8+2dmg jos kaikki osuu

Re: Harjoittelua ylennystä varten 3/3 (C/C)

ViestiLähetetty: 22 Huhti 2015, 00:06
Kirjoittaja Southpaw
Kagero oli ehtinyt saada pari heikkoa iskua perille toiseen käärmeistä, sillä seurauksella, että sen ote oli hieman llöystynyt, mutta toinen oli edelleen kiertyneenä hänen ympärilleen, kun vastustaja asetti miekkansa hänen kaulalleen. Sen sijaan että olisi hätääntynyt tiukasta tilanteesta, naisen kasvoille yllättäen levisi itsevarma hymy, kun Takeru heilautti toisen kätensä häntä kohti. Samaan aikaan Ichiriki itse teki käsimerkin, aiheuttaen sen, että nuoren miehen jalkojen alla olevasta vedestä kasvoi esiin jääpiikkejä, jotka parhaimmassa tapauksessa lävistäisivät tämän jalat ja naulaisivat tämän paikoilleen. Yllättäen alhaalta päin tuleva isku olisi varmasti omiaan antamaan Takerulle muuta ajateltavaa hyökkäämisen sijaan.

Hp: 11
Ch: 7
Nopeus: 1
RL: 7/10
VL: 9/10
*Hissatsu Hyoso, 5 dmg