Sivu 1/1

Otogakuren klaanit ja bloodlinet

ViestiLähetetty: 24 Helmi 2016, 23:20
Kirjoittaja Southpaw
Tästä topicista löydät alla listattujen klaanien ja verirajoitteiden tekniikat. Klikkaamalla linkkejä pääset suoraan haluamiesi tekniikoiden kohdalle ilman ylimääräistä scrollaamista.

Juugo
Kumo tougyo
Soma no Ko
Äänitekniikat

Re: Otogakuren klaanit ja bloodlinet

ViestiLähetetty: 24 Helmi 2016, 23:20
Kirjoittaja Southpaw
Juugo
Juugon klaani ei ole kovin tunnettu ja vain muutama henkilö omaa tämän klaanin käytössä olevan verilinjan, Senninkan. Klaanin jäsenten keho kerää luonnosta itseensä luonnonenergiaa, jota klaanin jäsenet pystyvät käyttämään oman kehonsa muokkaamiseen eri tavoilla. Koska luonnon energiaa on kuitenkin hyvin vaikea hallita, sen kerääntyminen ninjojen kehoon, aiheuttaa klaanin jäsenissä usein voimakkaita raivon purkauksia ja verenhimoa. Ollessaan tässä luonnonenergian aiheuttamassa raivokkaassa mielentilassa, useimmat klaanin jäsenet hyökkäävät kaiken liikkuvan kimppuun, välittämättä onko kyseessä ystävä vai vihollinen.


D-taso

Kusari
Tässä tekniikassa ninja käyttää klaanin kykyjä kasvattaakseen käsiensä pituutta. Tekniikan avulla venytettyjen käsien avulla voi esimerkiksi vetää tiimitoverin pois lähestyvän hyökkäyksen tieltä tai antaa tälle lisää varusteita, menemättä kuitenkaan itse tämän viereen.
Taso: D
Chakra: -2 per metri


C-taso

Kassokuken
Tässä tekniikassa ninja muokkaa kättään isommaksi ja muodostaa samalla kyynärpäähänsä eräänlaisen männän taikka suuttimen. Lyödessään tämän jälkeen vihollista, ninja päästää kyynärpään suuttimesta ulos chakrapurkauksen, joka vahvistaa iskua niin että se tuottaa enemmän vahinkoa.
Taso: C
Chakra: -5
Damage: 5

Fuzen Henkan
Tekniikassa joko vahvistetaan kehoa taikka muokataan sitä eli kasvatetaan esimerkiksi häntä tai sarvet. Tekniikan avulla kasvatetut uudet ulokkeet kuten hännät ja raajat toimivat kuitenkin vain osittain, eivätkä ole ihan täydellisiä. Siksi ne eivät sovellu moniin hienomotorisiin jippoihin. Niiden avulla voi kuitenkin muokata ulkonäköään huomattavasti normaalia pelottavammaksi ja luoda siten vastustajalle uhkaavan vaikutelman itsestään.

Taso: C
Chakra: -6/vuoro
Muuta: Ei lisää esimerkiksi nyrkin lyöntivoimaa, mutta auttaa suunnattomasti esim. kiinni pitämisestä. Jos vaikka luo hännän, sen kestävyys on 6. Vaikka ei saisi osumaa, katoaa tekniikan vaikutus silti jos tekniikan ylläpito lakkautetaan.


B-taso

Kassokuken: Ichishiki
Tässä Kassokukenin tehokkaammassa versiossa ninja kasvattaa kyynärpäähänsä useampia erikokoisia suuttimia ja lyö vastustajaa. Lyönnin aikana ninja päästää suuttimista ulos chakraa, jonka avulla voimistaa lyöntiä ja tuottaa viholliselle enemmän vahinkoa.
Taso: B
Chakra: -12
Damage: 12


S-taso

Taren Fujizuho
Tekniikassa ninja kasvattaa kehonsa (tai vain halutun osan kehosta) täyteen suuttimia ja ampuu niistä ulos voimakkaan chakraa ja luonnon energiaa sekoittavan panoksen kohti vihollista. Tämän energiapanoksen vaikutus ulottuu hyvin laajalle alueelle. Mitä lähempänä vihollinen on, sen enemmän tämä saa tekniikasta myös vahinkoa.
Taso: S
Chakra: -85
Damage: 70-85 dmg

Senninka
Tämä kyky muistuttaa ulkoisesti hyvin paljon Orochimarun tai Ryuun antaman kirotun sinetin kakkosvaihetta. Käyttäjän koko keho, muuttuu tummaksi ja tälle kasvaa esimerkiksi sarvet tai muita ulokkeita. Ulkonäkö tässä muodossa on täysin yksilöllinen, mutta tekniikan vaikutukset klaanin jäsenille ovat aina samat. Koska tässä tekniikassa ninjan kehoon tulee hyvin paljon luonnon energiaa, nämä päätyvät Senninkaa käyttäessään lähes aina raivokkaaseen mielentilaan, jossa nämä eivät erota ystävää vihollisesta vaan hyökkäävät kaiken liikkuvan kimppuun. Tästä sivuvaikutuksesta huolimatta, klaanin jäsenet kuitenkin vahvistuvat tässä muodossaan huomattavasti ja saavat kirotun sinetin tapaan sekä, nopeutta, kestävyyttä ja iskuvoimaa.
Huom! Tätä tekniikkaa ei voi uppia, eivätkä pisteet ja muut edut vaikuta tähän mitenkään.
Taso: S
Chakra: -35/vuoro
Damage: +1 D-tason tekniikoihin, +2 C-tasoisiin, +3 B-tasoisiin, +4 A-tasoisiin ja +5 S-tasoisiin
Muuta: +8 nopeutta ja +8 puolustukseen


Tasojutsut

Saibo Kyuin
Tässä tekniikassa ninja kasvattaa kämmenestään pitkän, neulan muotoisen ulokkeen, jonka kärki työnnetään vastustajan kehoon. Tämän imukärjen avulla ninja kykenee imemään vastustajalta chakraa ja halutessaan myös tämän sisäelimet ja lihakset, joiden avulla voi palauttaa chakraansa ja parantaa oman kehonsa kärsimiä vaurioita. Useimmiten tekniikkaa käytetään taistelun ulkopuolella tajuttomiin tai kuolleisiin vihollisiin, mutta tarpeeksi taitava ninja kykenee halutessaan käyttämään tekniikkaa myös kesken taistelun.

Taso: B
Vaikutus: Ninja vie vastustajalta +10-15hp TAI +10-15ch
Chakra: -1ch/statsi

Taso: A
Vaikutus: Ninja vie vastustajalta +20-25hp tai +20-25ch
Chakra: -1ch/statsi

Taso: A/A
Vaikutus: Ninja vie vastustajalta +30-40hp tai +30-40ch
Chakra: -1ch/statsi

Saibo Haishutsu
Tällä tekniikalla, ninja kykenee antamaan omia solujaan tiimitoverilleen ja parantamaan tämän kärsimiä vammoja. Tekniikka kuitenkin toimii vain, mikäli tiimitoverin keho on yhteensopiva Orochimarun tai Ryuun antaman kirotun sinetin kanssa sekä niihin jotka ovat myös Juugo klaanin jäseniä. Mikäli tekniikkaa siis käyttää varomattomasti ihan kehen tahansa, potilas saattaa pahimmassa tapauksessa kuolla. Lisäksi tekniikan käyttö vaikuttaa tekniikkaa käyttävään ninjaan siten, että tämän keho nuorenee ja saattaa kutistua jopa lapsen kokoiseksi, koska tekniikassa luovutetaan omia soluja pois.

Taso: B
Hp: +10-15hp/vuoro.
Chakra: -1ch/hp

Taso: A
Hp: +20-25hp/vuoro.
Chakra: -1ch/hp

Taso: A/A
Hp: +30-40hp/vuoro.
Chakra: -1ch/hp

Shunkanteki Henkan
Tekniikassa hetkellisesti muutetaan jokin kehon osa haluttuun muotoon, esimerkiksi kirveen terää muistuttavaksi ulokkeeksi tai vasaran kaltaiseksi nuijaksi ja samalla vahvistetaan sitä suunnattomasti. Tekniikalla pystyy kuitenkin vain hetkelliseen muodonmuutokseen, käytännössä mahdollistaen vain yhden iskun, jonka jälkeen tekniikka purkautuu ja keho palautuu normaaliksi.

Taso: C
Chakra: -5
Damage: 5

Taso: B
Chakra -12
Damage: 12

Taso: A
Chakra: -24
Damage: 24

Jetto Choyaku
Tekniikassa ninja kasvattaa joko alaselkäänsä tai jalkoihinsa suuttimia, joista päästää voimakkaan chakrapanoksen ulos. Tämän chakrapanoksen voimalla, ninja kykenee hetkellisesti kulkemaan hieman nopeammin ja väistämään pienelle alueelle kohdistuvia hyökkäyksiä, kuten miekaniskun tai yksittäisen vesiammuksen. Panoksen avulla voi myös halutessaan muuttaa suuntaansa kesken ilmalennon. Tekniikan nopeus ei kuitenkaan vedä vertoja Sunshinille.

Taso: D
Chakra: -4

Taso: C
Chakra: -6

Taso: B
Chakra: -12

Taso: A
Chakra: -24

Taso: A/A
Chakra: -40

Taihou
Tekniikassa käyttäjä muodostaa kehoonsa (useimmiten toiseen käteen) tykkimäisen suuttimen, josta voi tämän jälkeen ampua tehokkaan energiapanoksen vastustajaa päin.

Suutin on nyrkin kokoinen.
Taso: C
Chakra: -5
Damage: 5

Suutin on käsivarren kokoinen.
Taso: B
Chakra: - 10
Damage: 10

Suutin on koko käden kokoinen.
Taso: A
Chakra: 22
Damage: 22

Kuraitoru yoroi
Tekniikassa ihoa muutetaan kovemmaksi, saaden se näyttämään ikään kuin suomuiselta. Suoja voi toimia myös paikallisesti, mutta varsinkin suuremmilla tasoilla se kattaa tarvittaessa koko kehon.

Taso: C
Chakra: -6
Suojaa: 6

Taso: B
Chakra: -12
Suojaa: 12

Taso: A
Chakra: -24
Suojaa: 24

Taso: A/A
Chakra: -45
Suojaa: 45

Re: Otogakuren klaanit ja bloodlinet

ViestiLähetetty: 24 Helmi 2016, 23:20
Kirjoittaja Southpaw
Kumo tougyo
Tämä Otogakuren ja Raudan maan välisessä vuoristossa asuva klaani on tunnettu mutaatiosta jota esiintyy klaanin keskuudessa. Useimmilla klaanin jäsenillä on kuusi kättä, sekä kolmas silmä otsassaan ja tuovat sen takia usein ulkopuoliselle mieleen hämähäkit joilla myös on kahdeksan raajaa. Hämähäkkien tapaan Kumo tougyon omaavat ninjat kykenevät myös muodostamaan suussaan seittiä, jota käyttää hyväksi tekniikoissaan. Kaikki klaanin jäsenet eivät kuitenkaan erikoistu näihin seittitekniikoihin vaan monet kehittävät myös itselleen sopivan taistelutyylin, koska kuusi kättä mahdollistaa monen asian tekemisen yhtä aikaa.


D-taso

Kumonendo
Tekniikassa ninja sylkee suustaan ohuen seittinarun kohti vastustajaa. Naru on hyvin tahmeaa, eikä lähde helposti irti, joten osuessaan tekniikka antaa ninjalle mahdollisuuden kiskaista vihollinen lähemmäs jotain muuta iskua varten. Tarvittaessa seittinarua voi käyttää myös voitetun vihollisen sitomiseen.
Taso: D
Chakra: -3
Kestävyys: 3


B-taso

Kumo Soukei
Tässä tekniikassa suurelle tai pienelle alueelle levitetään erittäin ohutta hämähäkinseittiä, joka on kosketuksissa seitin luojaan. Kun ninja ohjaa chakraansa seittiin, hän kykenee seitin värähtelyistä tuntemaan mikäli jokin koskettaa seittiä ja näin olemaan varuillaan lähestyvän vihollisen varalta. Seitti on hyvin ohutta, joten sitä on lähes mahdoton havaita ellei tiedä mitä etsiä.
Taso: B
Chakra: -10 luoda ja -4ch per vuoro pitää yllä.

Kumo Shibari
Tässä tekniikassa ninja puhaltaa suustaan yhden ison seittiammuksen, joka leviää ensin laajalle alueelle ja viholliseen osuessaan kietoutuu tiukasti tämän ympärille ja estää näin liikkumisen. Seitti on tarpeeksi iso kietomaan sisäänsä useamman vastustajan kerralla.
Taso: B
Chakra: -10
Kestävyys: 10

Shihouhappou Senpuku
Tässä tekniikassa käyttäjä valmistelee ensin ympäristön sopivaksi luomalla kovasta kultaisesta aineesta useita aheittoaseita ja verkkoja, jotka jännittävät aseet laukaisuvalmiiksi. Kun valmistelut on tehty, käyttäjä voi laukaista aseet koska tahansa kohteeseen yleensä kaikista suunnista. Tämä tekee hyökkäyksen torjumisesta normaalikeinoin erittäin vaikeaa. Yleensä jutsu siis tehdään metsässä tai suurissa sisätiloissa, missä on riittävästi tilaa tehdä ansat etukäteen.

Taso: B
Chakra: -12
Damage: 12-17 osumasta riippuen


A-taso

Kumosoukai
Tässä tekniikassa ninja puhaltaa suustaan yhden ison seittiammuksen, joka edetessään leviää laajalle alueelle, ikään kuin valtavaksi hämähäkinverkoksi. Mikäli kohde ei torju verkkoa, hän joutuu sen vangiksi, eikä kykene liikkumaan juuri ollenkaan. Vangitsemisen lisäksi verkon voi myös asettaa estämään pääsyn haluttuun suuntaan.
Taso: A
Chakra: -20
Kestävyys: 20


A/A-taso

Kumo Senkyuu: Suzaku
Tässä tekniikassa käyttäjä luo jo aiemmin luomaansa tai omistamaansa jouseen nuolen, jonka hän sitten ampuu kohti haluttua kohdetta. Nuoli voidaan ampua normaaliin tyyliin, mutta monet käyttävät jutsua vaakatasossa pidelleen itse jousta jaloillaan ja nuolta suullaan roikkuen käsiensä avulla jostain seitin varassa. Tämä tekniikka on tarkoitettu yhden kohteen tappamiseen hyvin nopeasti ja siksi se on salamurhaajien suosiossa. Nuolen voima on tarpeeksi suuri luomaan pieni kraatteri maahan tai menemään läpi muureista ja puista. Jutsun osumatarkkuutta parantaa kolmas silmä ninjan otsassa.
Taso: A/A
Chakra: -40
Damage: 40
Muuta: tekniikkaan vaaditaan vähintään A-tason jousi jossain muodossa, alempi tasoiset eivät kestä tekniikan vaatimaa voimaa.


S-taso

Dai Kumo Senkyuu: Suzaku
Kumo Senkyuun kehittyneempi versio, jossa ninja luo yhden nuolen sijaan kolme nuolta. Nuolet voidaan ampua normaaliin tyyliin, mutta monet käyttävät jutsua vaakatasossa pidelleen itse jousta jaloillaan ja nuolia suullaan roikkuen käsiensä avulla jostain seitin varassa. Tämä tekniikka on tarkoitettu yhden kohteen tappamiseen hyvin nopeasti ja siksi se on salamurhaajien suosiossa. Nuolten voima on tarpeeksi suuri luomaan suuri kraatteri maahan tai menemään läpi muureista ja puista. Jutsun osumatarkkuutta parantaa kolmas silmä ninjan otsassa.
Taso: S
Chakra: -75
Damage: 75
Muuta: tekniikkaan vaaditaan vähintään S-tason jousi jossain muodossa, alempi tasoiset eivät kestä tekniikan vaatimaa voimaa.


Tasojutsut

Dai Kumonendo
Kumonendosta kehitetty hieman parempi versio, jossa ninja sylkee suustaan hieman paksumman ja kestävämmän seittinarun kohti vihollista. Naru on hyvin tahmeaa, eikä lähde helposti irti, joten osuessaan tekniikka antaa ninjalle mahdollisuuden kiskaista vihollinen lähemmäs jotain muuta iskua varten. Tarvittaessa seittinarua voi käyttää myös voitetun vihollisen sitomiseen.

Taso: C
Chakra: -5
Kestävyys: 5

Taso: B
Chakra: -10
Kestävyys: 10

Kumo Souka
Tässä tekniikassa ninja puhaltaa suustaan useita pieniä seittiammuksia sarjana. Tekniikassa ammukset voi kohdistaa halutessaan joko yhteen viholliseen joka pitää saada sidotuksi taikka sitten laajemmalle alueelle, jolloin ammukset voivat osua useampiin vihollisiin ja vaikeuttaa näiden kaikkien taistelua.

Taso: D
Chakra: -4
Kestävyys: 4

Taso: C
Chakra: -5
Kestävyys: 5

Taso: B
Chakra: -10
Kestävyys: 10

Kumo Mayu
Tätä tekniikkaa käytetään usein jonkin muun seittitekniikan jälkeen. Sen jälkeen kun vihollinen on ensin saatu vangittua jollain muulla tekniikalla, ninja menee lähemmäksi ja sylkee suustaan lisää seittiä, jonka avulla vihollinen lopulta vangitaan tiiviin seittikotelon sisään. Tekniikkaa käytetään yleensä vain vihollisen vangitsemiseen, jolloinka vihollisen pää jää kotelon ulkopuolelle. Halutessaan ninja voi kuitenkin kietoa vihollisen kokonaan seitin sisälle, jolloin tämä ennen pitkää tukehtuu ellei onnistu pääsemään vapaaksi jollain tekniikalla.

Taso: A
Chakra: -22
Kestävyys: 22

Taso: A/A
Chakra: -32
Kestävyys: 32

Taso: S
Chakra: -65
Kestävyys: 65

Kumo nenkin
Tässä tekniikassa ninja muodostaa suussaan metallin kaltaista kullan väristä ainetta, josta voi muovata haluamiaan aseita ja esineitä. Esineet menettävät kovuutensa melko nopeasti ja hajoavat sen jälkeen pois. Esineitä ja aseita voi kuitenkin käyttää ihan normaalisti taistelun aikana sen ajan kun ne ovat kovia.

Taso: D
Chakra: -3
Vaikutus: luo D-tason aseen kahdeksi vuoroksi

Taso: C
Chakra: -5
Vaikutus: luo C-tason aseen kolmeksi vuoroksi

Taso: B
Chakra: -10
Vaikutus: luo B-tason aseen neljäksi vuoroksi

Taso: A
Chakra: -20
Vaikutus: luo A-tason aseen viideksi vuoroksi

Taso: S
Chakra: -65
Vaikutus: luo S-tason aseen seitsemäksi vuoroksi


Nenkin no tate
Tässä tekniikassa ninja sylkee suustaan kovaa, kullan väristä ainetta, josta muodostuu muodostuu pieni kilpi suojaksi kohti tulevilta hyökkäyksiltä. Toisin kuin aseissa, kilpi kestää vain hyökkäyksen ajan, sillä sen vastaanottamat iskut heikentävät sitä merkittävästi.

Taso: D
Chakra: -4
Suojaa: 4 dmg

Taso: C
Chakra: -6
Suojaa: 6 dmg

Taso: B
Chakra: -10
Suojaa: 10 dmg

Nenkin no Yoroi
Tässä tekniikassa ninja vuodattaa ihohuokosistaan ulos metallin kaltaista, kullan väristä ainetta, joka kovettuu nopeasti ninjan ympärille eräänlaiseksi väliaikaiseksi haarniskaksi. Haarniskan haittapuoli kuitenkin on, että se estää käyttäjäänsä liikkumasta haarniskan käytön aikana. Iskun torjuttuaan haarniska kuitenkin usein murenee hetkessä pois jolloin ninja pääsee jatkamaan taistelua normaalisti.

Taso: A
Chakra: -22
Suojaa: 22

Taso: A/A
Chakra: -33
Suojaa: 33

Taso: S
Chakra: -70
Suojaa: 70

Kumo Nenkin Surudoi Kougeki
Tässä tekniikassa käyttäjä luo suuhunsa seitistä eräänlaisen jänteen. Tämän jälkeen ninja muodostaa kovasta, kultaisesta aineesta kunain muotoisen heittoaseen ja laukaisee sen jänteen avulla matkaan kohti vihollista. Aseita pystyy kuitenkin tällä tekniikalla laukaisemaan vain yhden kerrallaan, minkä vuoksi tekniikka ei sovi kovin hyvin suoriin hyökkäyksiin vaan ennemmin yllätyshyökkäyksiin.

Taso: C
Chakra: -5
Damage: 5

Taso: B
Chakra: -10
Damage: 10

Taso: A
Chakra: -22
Damage: 22

Kumo Nenkin Tasuu Hari
Tässä tekniikassa käyttäjä luo yhden suuren seitin neljän kätensä väliin. Seitti ei kuitenkaan ole suinkaan yhtä seittikudosta, vaan se koostuu lukemattomista pienistä seitistä luoduista jänteistä, joiden avulla laukaistaan seitissä lymyävät lukemattomat neulat. Jutsu on hyvin laaja-alainen, vaikka neulat eivät ole yksittäin kovin tehokkaita, suurena massana ne rei'ittävät kohteen kuin kohteen.

Taso: C
Chakra: -5
Damage: 4-6 osumasta riippuen

Taso: B
Chakra: -10
Damage: 10-15 osumasta riippuen

Taso: A
Chakra: -20
Damage: 20-25 osumasta riippuen

Re: Otogakuren klaanit ja bloodlinet

ViestiLähetetty: 24 Helmi 2016, 23:21
Kirjoittaja Southpaw
Soma no Ko
Tämä Sakonin ja Ukonin käyttämä harvinainen verirajoite, antaa käyttäjälleen mahdollisuuden rikkoa oman kehonsa molekyylien tasolla ja siten yhdistyä jonkun toisen kanssa parasiitin tavoin. Kykyä voi käyttää tuhoamaan vastustajan kehoa sisältä päin taikka itsensä parantamiseen, mikäli yhdistyy toisen saman verilinjan omaavan henkilön kanssa.


B-taso

Tarenken
Voimakas taijutsuhyökkäys, jossa vastustajaa lyödään nopealla lyöntisarjalla keskivartaloon. Yksin tehtynä tekniikka ei juuri eroa normaalista lähitaisteluhyökkäyksestä, mutta mikäli yhdistyy toisen Soma no Kon käyttäjän kanssa, lyöntejä pystyy tekemään lyhyessä ajassa paljon enemmän kun taka-alalla kehossa oleva ninja hyökkää toverinsa sisäpuolelta, lyömällä milloin mistäkin kehon osasta.
Taso: B
Chakra: -12
Damage: 12


A-taso

Tarenkyaku
Voimakas taijutsuhyökkäys, jossa vastustajaa kohti tehdään nopea, keskivartaloon tähdätty potkusarja. Yksin tehtynä tekniikka ei juuri eroa normaalista lähitaisteluhyökkäyksestä, mutta mikäli yhdistyy toisen Soma no Kon käyttäjän kanssa, potkuja pystyy tekemään lyhyessä ajassa paljon enemmän kun taka-alalla kehossa oleva ninja hyökkää toverinsa sisäpuolelta, potkimalla milloin mistäkin kehon osasta.
Taso: A
Chakra: -22
Damage: 22


Tasojutsut

Kisei Kikai no jutsu
Tässä tekniikassa ninja sulautuu haluamansa kohteen kehoon ja alkaa vahingoittaa tätä sisältä päin. Tekniikan heikkoutena kuitenkin on, että jos isäntäkeho ottaa vahinkoa myös jostain muualta kuin käyttäjältä, sama vahinko kohdistuu myös isäntäkehoon sulautuneeseen ninjaan. Näin ollen kohde voi häätää ninjan ulos itsestään aiheuttamalla esimerkiksi itselleen vahinkoa.

Taso: D
Chakra: -3/vuoro
Damage: 3/vuoro

Taso: C
Chakra: -5/vuoro
Damage: 5/vuoro

Taso: B
Chakra: -10/vuoro
Damage: 10/vuoro

Taso: A
Chakra: -20/vuoro
Damage: 20/vuoro

Taso: S
Chakra: -60/vuoro
Damage: 60/vuoro

Soma no Ko
Tässä tekniikassa ninja sulautuu jonkun toisen, saman verilinjan edustajan kanssa yhteen, niin että toinen on niin sanotusti etualalla, toisen taas ollessa taka-alalla dominoivan osapuolen sisällä. Tämän tekniikan avulla ninjat voivat tehdä voimakkaita yhteishyökkäyksiä, minkä lisäksi tekniikalla on myös parantava vaikutus mikäli kumpikaan kaksikosta on loukkaantunut ennen yhdistymistä. Huom! Tämän tekniikan ollessa päällä, tekniikoiden maksut jakautuvat ninjojen kesken puoliksi. Puolikkaat pyöristyvät jakaessa ylöspäin. Lisädamage tekniikoihin ei kasaudu alempien tasojen kanssa vaan jokainen taso vaikuttaa pelkästään oman tasoisiinsa tekniikoihin.

Taso: D
Chakra: -2/vuoro molemmilta
Vaikutus: +2hp/vuoro molemmille ja +1dmg D-tason vapaasti valittaviin tekniikoihin (esim. maatekniikat)

Taso: C
Chakra: -3/vuoro molemmilta
Vaikutus: +3hp/vuoro molemmille ja +2dmg C-tason vapaasti valittaviin tekniikoihin (esim. maatekniikat)

Taso: B
Chakra: -5/vuoro molemmilta
Vaikutus: +5hp/vuoro molemmille ja +3dmg B-tason vapaasti valittaviin tekniikoihin (esim. maatekniikat)

Taso: A
Chakra: -10/vuoro molemmilta
Vaikutus: +10hp/vuoro molemmille ja +5dmg A-tason vapaasti valittaviin tekniikoihin (esim. maatekniikat)

Taso: A/A
Chakra: -20/vuoro molemmilta
Vaikutus: +20hp/vuoro molemmille ja +7dmg A/A-tason vapaasti valittaviin tekniikoihin (esim. maatekniikat)

Taso: S
Chakra: -30/vuoro molemmilta
Vaikutus: +30hp/vuoro molemmille ja +10dmg S-tason vapaasti valittaviin tekniikoihin (esim. maatekniikat)

Re: Otogakuren klaanit ja bloodlinet

ViestiLähetetty: 24 Helmi 2016, 23:21
Kirjoittaja Southpaw
Äänitekniikat
Äänitekniikat ovat yleensä Otogakuressa käytettyjä tekniikkoja, jotka tavalla tai toisella hyödyntävät ääniä hyväkseen. Äänitekniikoita voi oppia kuitenkin käyttämään kuka tahansa, sillä taito ei ole mihinkään klaaniin tai verirajoitteeseen sidottu kyky. Monet äänitekniikat hyödyntävät myös genjutsuosaamista, sillä ääniä pystyy käyttämään genjutsun laukaisevana ärsykkeenä ilman että ninjan itse tarvitsee olla vihollisen näkyvillä.


C-taso

Kyoumeisen
Tämä yksinkertainen äänitekniikka vaatii toimiakseen sointuranteen, jonka avulla voi tuottaa erilaisia ääniä. Tekniikassa ninja tuottaa siis äänen ja ohjaa sen chakransa avulla vastustajan korvaan. Osuessaan ääni saa usein vastustajan korvan vuotamaan verta ja vie myös hetkeksi aikaa vastustajan tasapainon, koska tekniikka vahingoittaa myös korvassa sijaitsevia tasapainoelimiä.
Taso: C
Chakra: -5
Damage: 5 + tasapainon menettäminen 3 vuoron ajaksi
Muuta: Toimii vain yhteen vastustajaan kerrallaan


B-taso

Dai Kyoumeisen
Tässä Kyoumeisenin kehittyneemmässä versiossa ninja käyttää hyväkseen sointurannetta. Tekniikassa ninja tuottaa siis äänen ja ohjaa sen chakransa avulla vastustajiensa korviin. Osuessaan ääni saa usein vastustajan korvan vuotamaan verta ja vie myös hetkeksi aikaa vastustajan tasapainon, koska tekniikka vahingoittaa myös korvassa sijaitsevia tasapainoelimiä. Toisin kuin tekniikan heikommassa versiossa, ninja voi ohjata tässä versiossa äänen useamman vastustajan korvaan kerralla.
Taso: B
Chakra: -10
Damage: 10 + tasapainon menettäminen 5 vuoron ajaksi


Tasojutsut

Shijima no jutsu
Tämän tekniikan avulla ninja kykenee muokkaamaan haluamiensa äänien voimakkuutta. Näin ninja voi siis vaimentaa esimerkiksi omat askeleensa niin hiljaisiksi etteivät ihmiskorvat niitä kuule taikka taistelussa koventaa haluamansa äänet niin koviksi, että se alkaa häiritä vastustajan keskittymistä ja parhaimmillaan jopa vahingoittaa tämän korvia.
Huom! Tämä jutsu tuottaa damagea vain jos äänenvoimakkuutta muokataan kovemmaksi.

Taso: B
Chakra: -10
Damage: 10

Taso: A
Chakra: -22
Damage: 22

Taso: A/A
Chakra: -35
Damage: 35 + kuulon menetys 3 vuoron ajaksi

Taso: S
Chakra: -70
Damage: 70 + kuulon menetys 5 vuoron ajaksi