Sivu 1/1

Shimo Kare

ViestiLähetetty: 25 Kesä 2017, 14:42
Kirjoittaja Piisamirotta
Nimi: Shimo Kare (Esiintyy usein muille sukunimellään Kare käyttäen sitä etunimenään)
Kylä: Kirigakure
Bloodline: Hyouton ja (ei vielä esiin tullut) Sabaku
Klaani: -
Sukupuoli: Mies
Ikä: 27
Ninjan taso: TBJ nuorempi
Uskonto: Jashinismi, kysyttäessä uskosta, vastaa muille kuin Jashinin palvojille olevansa agnostinen ateisti, joka on helppo uskoa miehen luonteen huomioon ottaen.

Ammatti: Kadonneiden ninjojen metsästäjä virallisesti, Teloittaja (eli Jashinin vastustajien tappaja) epävirallisesti

Edut:
Chuunin, nuorempi:
+1dmg Hyouton-tekniikoihin

Chuunin, vanhempi:
+1dmg C-> Hyouton-tekniikoihin

TBJ, nuorempi:
+1dmg B-> Hyouton-tekniikoihin

Luonne:
Shimo on luonteeltaan melko jämäkkä. Hän kaihtaa turhaa keskustelua ja vihaa ns. small talkia. Hän hoitaa tehtävänsä mukisematta ja juurikaan mieltään asioilla vaivaamatta. Kaksoiselämä ei sopisi ihan tavalliselle ninjalle, mutta Shimolle se kyllä sopii. Hän elää siinä mielessä täydellistä kaksoiselämää, että hänen ei tarvitse esittää monimutkaisesti käyttäytyvää henkilöä, joka joutuu puhumaan useille ihmisille. Miehelle ei ole muodostunut persoonallisuutta, sillä hän on aina toiminut samoin, vailla omaa mieltä. Hänet on koulutettu tähän ajatteluun niin tehokkaasti, että hän vastaa kysymyksiin harjoitellun tarkasti riippuen täysin kenelle hän puhuu. Mies ei ole niinkään erikoistunut näyttelemiseen, vaan hän käyttää hyvin erikoista versiosta asiakaspalvelijan hymystä. Lisäksi hänen metsästäjän naamionsa estää monia näkemästä hänen kasvojaan, jollei hän halua.

Ulkonäkö:
Shimo on melko pitkä vaaleaihoinen mies, jonka hiukset ovat hyvin erikoiset. Niissä on luonnostaan tummanpunaista ja valkoista. Hän pitää hiuksiaan lyhyinä, sillä ei halua niiden tulevan tielle. Yleensä mies pukeutuu metsästäjän naamioon ja Kirigakuren ninjapukuun. Jashinin tehtäviä tehdessään hän pukeutuu väljään, kaapumaiseen asuun ja Jashinin maskiin sekä mustiin nahkamaisiin saappaihin, joissa on pieni korko.

Hänellä ei vielä ole Jashinin tatuointeja, sillä hänen asemansa on kaukana niiden ansaitsemisesta.

Muuta:
- Tietämättään on Ahanan puoliveli


Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7

Chakraelementit: Vesi, tuuli ja maa

Pisteet:
9p Hyouton +4dmg/-4ch (S2-tasolle)
1p Tuuli +1dmg/-1ch (B-tasolle)


Historia:
Shimo Kare syntyi melko huonoissa olosuhteissa. Hänen isänsä oli sunalainen mies, joka petti vaimoaan toisen kylän ninjan kanssa. Tästä seurasi kiriläiselle naiselle raskaus, naiselle, joka ei tiennyt edes miehen nimeä. Poika syntyi ja eli Kirigakuressa koko elämänsä kasvaen tavalliseen tapaan. Tai ainakin tämä oli se mitä kylä tiesi. Shimo, joka halusi käyttää yleisesti sukunimeään Kare, oli kulkeva klisee mitä tuli elämään. Hän eli melko normaalisti, eteni metsästäjäksi täysin normaalissa ajassa, eikä osoittanut mitään ongelmia. Ainoat tahrat hänen elämässään olivat hänen voimansa suhteessa ikään, lähes kolmikymppisenä hän oli vielä vain niin sanottu noob Tokubetsu jounin. Hänen voimaansa jäässä ei kyseenalaistettu, mutta silti hän ei ollut edennyt kuin monet muut, maailma näytti olevan täynnä neroja. Mitään erikoista ei tapahtunut päällepäin hänen elämässään ja moni menetti kiinnostuksensa häneen, sillä mies (jo poikanakin) oli melko vähäsanainen, eikä tuntunut päästävän ihmisiä lähelleen. Hän ei ollut tunteeton tai mitään vastaavaa, hän vain ei halunnut puhua ihmisten kanssa. Kare ei ollut erityisen suosittu tai epäsuosittu, hän vain oli.

Virallinen Karen historia ei ollut ollenkaan kiinnostava, hänen epävirallinen historiansa oli täysin toisenlainen.

Shimo Karen Jashin-historia alkoi eräänä synkkänä yönä, kun mies oli lähetetty tehtävälle kuumien lähteiden maahan. Tuossa maassa oli salainen jashinistien ryhmä, jonka oli joutunut olemaan maanalla siitä asti, kun voimakkain jashinisti Hidan ”kuoli”. Ryhmä oli tämän vuoksi joutunut kehittämään hyvinkin erikoisia tapoja saadakseen henkilöitä liittymään kulttiinsa. He eivät olleet kovinkaan voimakkaita pitkään aikaan, mutta kehittämällä arvoasteissa etenemisjärjestelmän ja tietyt arvot, he saivat kulttiinsa mukaan ne, jotka olivat kaltoinkohdeltuja ja tunsivat heikkoa itsetuntoa. Nämä henkilöt eivät voineet tietää, että he eivät todellisuudessa merkinneet kultin johtajille yhtään mitään, he olivat vain pelkkiä pelinappuloita ja uhreja. Kulisseja pidettiin kuitenkin yllä, eivätkä johtajat ikinä paljastaneet todellisia ajatuksiaan alempiarvoisten keskuudessa.

Kare oli rutiinitehtävällä, kun äkkiä tehtävä meni kamalalla tavalla pieleen. Karen piti saattaa eräs hyvin arvokas vierailija veden maasta kuumien lähteiden maahan. Hän tapasi kuitenkin kaksi vastustajaa, joista toinen oli illuusioiden mestari ja toinen tavallinen rikollinen. Sillä aikaa, kun mies hoiteli helpon rikollisen, oli illuusion käyttäjä luonut illuusion, joka vaihtoi kahden henkilön ulkonäöt keskenään, hän käytti myös summonia, jonka illuusio sai aikaan Karen päässä näyn siitä, että illuusion käyttäjä (joka oikeasti oli suojeltava henkilö) hyökkäisi. Tämän vuoksi Kare tappoi vahingossa suojeltavansa. Hän oli aivan liian kokematon tällaista taistelutyyliä vastaan. Illuusio purkautui ja kun suojeltavan ruumis valahti maahan, kaikki Karen taistelutahto katosi. Hän ikään kuin jäätyi. Illluusion tekijä ja tämän kutsuolento aikoivat hoitaa miehen, mutta äkkiä molemmat saivat tappavasta jutsusta. Paikalle oli tullut joukko jashinisteja, jotka eivät olleet suunnitelleet tapahtumaa, he vain sattuivat paikalle. Jashinistit puhuivat hyvin tarkoin sanoin ja kertoivat taitavan valheen, että mies oli tehnyt Jashinille palveluksen tappamalla rikollisen ja pysäyttämällä illuusion käyttäjän. He eivät kertoneet mitään rituaaleista tai muusta, ovelasti he jättivät kaiken tällaisen pois. He kertoivat, että Shimo olisi aina tervetullut jashinisteihin ja he jättivät hänelle yhteydenotto kyvyn ja sitten katosivat.

Kare meni tärkeän henkilön ruumiin kanssa kuumien lähteiden kylään ja hänet vangittiin taposta epäiltynä. Kirigakure kuitenkin taisteli miehen puolesta, mutta syyllisti tätä ja useaan otteeseen mainitsi kuinka mies oli saanut liian korkeatasoisen tehtävän tasoonsa nähden. Mies ei nähnyt asiaa niin. Hän näki, että häntä oli kohdeltu täysin väärin ja epäoikeudenmukaisesti. Hänen statustaan ei heikennetty, mutta merkintä rekisterissä oli ikuinen. Asiasta eivät monet tienneet, mutta se ei merkinnyt juuri mitään Karelle, joka oli saanut tarpeekseen. Hän näki asian niin, että hän ei voinut mitenkään tietää, että toinen oli illuusion käyttäjä ja että tämä teki mitä teki, täten hän oli syytön. Kirigakuren päättäjät puolestaan näkivät, että miehen olisi pitänyt osata ajatella, että sellainen mahdollisuus oli. Kare piti asian kuitenkin sisällään ensimmäisen purkauksen jälkeen. Hänestä tuli lievästi syrjään vetäytyvä ja vähäsanainen. Meni jonkin aikaa ja hän huomasi miten hän ei saanut samoja tehtäviä kuin muut, ainakaan saatto/suojelu tehtäviä. Hänet tavallaan pakotettiin metsästäjäksi. Sitä vastaan hänellä ei ollut juuri mitään, mutta se vain kasvatti hänen vihaansa korkeampia tahoja kohtaan.

Meni melkoisesti aikaa ennen kuin Kare otti yhteyttä jashnisteihin. Hän sai välittömästi ensimmäisen syötin: voiman ylistämisen. Hänelle annettiin tehtäväksi voittaa joukko muita, jotka olivat uusia ja hakivat jashinisteihin. Nämä olivat melko korkeatasoisia, mutta Karen tietämättä näillä oli chakranhäirintäsinetit kehoissaan ja täten Karen voitto oli taattu. Jashinistit myöskin sanoivat, että ne, joita vastaan Kare taisteli olivat rikollisia, joukossa ei myöskään ollut lapsia. Ensimmäinen syötti oli asetettu. Tämän jälkeen kaikki oli erittäin tarkasti suunniteltua. Jashinistit antoivat Karelle nopeasti muutaman ylennyksen, eikä mies osannut jostain syystä kyseenalaistaa sitä, että tasoja oli niin monta. Kuin sammakko hiljalleen kuumenevassa vedessä, Kare alkoi kiehua ja kun pari vuotta jashinisteissa oli kulunut, hän suoritti järkyttäviä tekoja, joista ei alussa olisi osannut unelmoidakaan. Hänen potentiaalinsa oli huomattu, mutta häntä myös rajoitettiin. Toisin kuin hänen arkityössään, tässä pimeässä työssä hän sai saattotehtäviä. Niiden epäonnistuessa järkevästi jashinistit eivät syyllistäneet tätä julkisesti. He käyttivät miehen omaa asennetta tätä vastaan. Niin kauan kuin hän ei tiennyt johtajien todellisia mielipiteitä, hän oli heidän hallinnassaan. Asettamalla tavoitteita Karelle, jashinistit saivat hänet henkiseen koukkuun. Hänen arvonsa oli nyt jashinistien vihollisten metsästäjä. Tämä saattoi kuulostaa melko hyvältä noviisin korvaan, mutta se ei ollut yhtään sen tärkeämpi titteli kuin metsästäjä. Jashinisteilla oli kuitenkin taitava suunnitelma lisätä miehen halua olla pettämättä heitä. Lisäksi kultti oli ottanut selvää eri tavoin miehen historiasta ja heillä oli aina valttikortti käytettävissä. Sen käytön aika oli kuitenkin vasta paljon myöhemmin ja vain hätätilanteessa. Mies omaksui tajuamattaan jashinistien asenteet, jopa lapsia kohtaan. Hän sai niin sanotun mestarin, joka opetti miehelle näyttelemistä. Moniulotteinen näytteleminen ei ollut Karen tapaista, joten hänelle opetettiin niin sanottu asiakaspalvelijan hymy. Mestari tehosti myös jäätekniikoiden opettelemista, sillä Kare tuntui olevan niissä niin hyvä, että muiden jutsujen opetteleminen olisi ajan tuhlausta, tästä mies oli samaa mieltä.

Karen motivaatio omaa valtiotaan ja kaikkea muuta kuin itseään ja jashinisteja vastaan alkoi muodostua entistä vahvemmaksi ja hän alkoi harjoittaa itseään entistä voimakkaammin unohtaen sosiaalisen kanssakäymisen, harjoitellen vain tekniikoitaan. Hän oli koko elämänsä ollut liian heikko. Nyt hänellä oli tavoite, uusi elämä ja tarkoitus. Tästä hänen tarinansa tarkempi kertomus alkaa.

Tehtävät:
D: 7
C: 17
B: 39
A: 8
S: 1
S²: 0

Epäonnistuneet tehtävät:
A/C, josta saatu A-palkinto ja 5 statsia, merkitty tehtäviin

Harjoitukset
D: 0
C: 0
B: 0
A: 0
S: 0

Ropetukset
D: 0
C: 0
B: 0
A: 0
S: 0

Säästössä olevat palkinnot:
D: 0
C: 0
B: 0
A: 0
S: 1
S²: 0

Kyvyt ja erikoiskyvyt ja muu ninjutsu:
Vedenpäällä kävely ja puissakiipeily (eli jalanpohjiin chakran laittaminen ja sillä johonkin tarttuminen)

ViestiLähetetty: 25 Kesä 2017, 14:44
Kirjoittaja Piisamirotta
Muu ninjutsu

Kai (Vapautuminen)
Kai on melko suoraviivainen ninjutsu, jota voidaan hyödyntää genjutsuista vapautumiseen. Ninja tekee yhden käsimerkin ja aktivoi jutsun, joka tuhoaa ninjan pään sisällä olevan vihollisen genjutsun muodostaman chakran.
Tekniikkaa voidaan käyttää myös muihin koskettamalla heitä käsimerkin jälkeen.
Huom! S-tason Kaita ei pysty käyttämään itseensä, pelkästään tiimitovereihin!

Taso D: Voi vapautua ja vapauttaa muita D tason Genjutsuista.
Chakra: Genjutsun alkuperäinen chakramaksu

Taso C: Voi vapautua ja vapauttaa muita D-C tason Genjutsuista.
Chakra: Genjutsun alkuperäinen chakramaksu

Taso B: Voi vapautua ja vapauttaa muita D-B tason Genjutsuista.
Chakra: Genjutsun alkuperäinen chakramaksu

ViestiLähetetty: 25 Kesä 2017, 15:15
Kirjoittaja Piisamirotta
Hyouton
Tämä bloodline on yhdistelmä kahta elementtiä: tuulta ja vettä. Yhdistämällä näitä elementtejä ninja kykenee jäädyttämään ympäristönsä ja luomaan jäästä ja lumesta erilaisia hyökkäyksiä. Usein lähistöllä kuitenkin pitää olla vettä jonka avulla tekniikoissa käytettävä jää luodaan. Kyky kuului alunperin Veden maassa asuvalle Yuki klaanille, mutta Verisen Kirigakuren aikainen tapa tappaa bloodlinen omaavia ninjoja kuitenkin tuhosi osan klaanista. Useat sen jäsenet onnistuivat kuitenkin pakenemaan ja piilottamaan verilinjansa, eläen näin piilossa tavallisten ihmisten keskellä, aina siihen asti kunnes oli turvallista taas näyttää kykynsä avoimesti.

Elementit: Vesi + Tuuli


D

C

Hissatsu Hyoso
Ninja luo vastustajan alle ohuen jääkerroksen ja tekee sitten käsimerkin. Jäästä kohoaa tämän jälkeen lukuisia teräviä piikkejä, jotka lävistävät vastustajan, ellei tämä ehdi väistää ajoissa.
Taso: C
Chakra: -5
Damage: 7
Muoto: ei ole pakko tehdä alle, voi luoda myös ilmaan putoamaan toisen päälle.
Lvl.3

Yukitama
Tässä tekniikassa käyttäjä luo vedestä käteensä lumipallon jäädyttämällä vettä ja muovaamalla siitä pallon, jonka hän voi heittää kohti haluttua kohdetta. Kun lumipallo irtoaa kädestä ja lentää kohti haluttua kohdetta se kasvaa huomattavasti chakran paineen vapautuessa.
Taso: C
Chakra: -6
Damage: 8
Muoto: voi tehdä ilman vettä, pelkän oman chakran avulla.
Lvl.3

B

Hyouton bunshin no jutsu
Tehtyään tarvittavat käsimerkit ninja pystyy luomaan jäästä muodostuvan bunshinin, joka pystyy vaikuttamaan ympäristöönsä. Jääbunshin voi tehdä myös omaan elementtiinsä kuuluvia jutsuja, joihin vaadittavan chakran se saa isännältään.
Taso: B
Chakra: -8 per bunshin
Muuta: Tällä tasolla klooni pystyy heikommista bunshineista poiketen puhumaan ja menemään kauemmas isännästään.

Hyouton: Yoroi
Tässä tekniikassa ninja luo vedestä ympärilleen jäisen haarniskan joka suojaa suurimmalta osalta hyökkäyksiä. Koska haarniska on niin painava, ei käyttäjä voi liikkua sen sisällä ja on täten kyvytön väistämään nopeudella tulevia hyökkäyksiä.

Taso: B
Chakra: 10
Suojaa: 13dmg
Muoto: voi luoda ilman vettä, pelkällä omalla chakralla.
Lvl.4

Hyouton: Hyoutsuchi
Tässä jutsussa käyttäjä lähettää jäistä chakraansa jäädyttämään maan niin, että kaikki, joka alueella on jäätyy kiinni maahan. Jos hahmo on tarpeeksi nopea tai voimakas, tämä ei jäädy maahan, mutta tämä hidastuu merkittävästi.

Taso: B
Chakra: -12
Hidastaa vastustajan nopeutta -9 (ilman uppeja 6)
Jos nopeus menee nollaan, ei voi liikkua.
Muoto: entistä laajempi alue.
Lvl.4

Hyouton: Hyoutsuchi ni
Tässä Hyoutsuchin toisessa versiossa jäädytetään maa. Hyvin taitava jäänkäyttäjä lähettää chakraansa maahan jäädyttäen sen jäächakrallaan pinnalta sekä pinnan alta luoden täten erittäin voimakkaan lattian alapuolelleen suojaamaan mahdollisilta maasta tulevilta hyökkäyksiltä. Jutsu estää maanalla liikkumiseen käytetyt tekniikat ja jos joku on maanalla, kun tätä jutsua käytetään, tämä joutuu käyttämään melkoisesti voimaa päästäkseen taas liikkumaan, muuten hän jäätyy maanalle. Jutsu vaatii hieman normaalia enemmän chakraa, sillä maan läpi jäächakran lähettäminen ei ole yhtä helppoa kuin veden.

Taso: B
Chakra: -12
Suojaa: 13dmg
Muuta: jos joku on maanalla, jutsun vaikutuksen alueella, joutuu tämä käyttämään tarpeeksi voimakasta jutsua purkaakseen jään ympäriltään.
Muoto: jutsu vaikuttaa entistä laajemmalle alueelle
Lvl.4

A

Hyoro no jutsu
Tässä tekniikassa ninja luo chakransa avulla jäätä vastustajan ympärille kunnes jäästä muodostuu joko jääkuutio tai pylväs, jonka sisälle vastustaja jää vangiksi ellei kykenen pelastautumaan ajoissa. Täydellisesti onnistuessaan jäävankila estää vastustajan liikkeet täysin, joten vankilasta on vaikea päästä pois omin neuvoin. Jutsu ei tarvitse kosketuskontaktia, mutta kesken jutsun vihollisen on kuitenkin mahdollista vielä irtautua sen vaikutusalueelta ennen kuin vankila on valmis. Jutsua pystyy myös tarvittaessa käyttämään puolustautumiseen siten, että ninja luo jäävankilan itsensä ympärille, jättäen kuitenkin pienen tilan liikkumista varten.

Taso: A
Chakra: -25
Kestää: 25 dmg

A/A

S

Tasojutsut

Akuma no Fubuki
Tässä tekniikassa ninja muodostaa sumua ja lumisateen, joka leviää nopeasti kattamaan koko taistelualueen. Lumimyrsky on sen verran voimakas ja sakea, että sitä voi käyttää Kirigakure no jutsun tapaan piiloutumiseen ja salamurhaamiseen. Kirigakure no jutsusta poiketen tämä tekniikka kuitenkin myös jäädyttää vastustajaa ja aiheuttaa pitemmällä aikavälillä paleltumia viholliselle.

Taso: C
Vaikutus: Muodostuu suhteellisen sankka lumimyrsky noin 10x10 metrin kokoiselle alueelle.
Chakra: -3/vuoro
Muoto: häiritsee alle B-tason sensorikykyjä merkittävästi.
Lvl.3

Taso: B
Vaikutus: Muodostuu todella sankka lumimyrsky kymmenien metrien laajuiselle alueelle.
Chakra: -7/vuoro
Muoto: häiritsee alle A-tason sensorikykyjä merkittävästi.
Lvl.4

Hijutsu: Sensatsu Suisho
Ninja tekee käsisinetin ja nostaa maasta vettä ilmaan muuttaen sen sitten terävien jääneulojen muotoon, jotka ympäröivät vihollisen joka puolelta. Tämän jälkeen neulat syöksyvät kohti vihollista ja lävistävät tämän.

Taso: B
Chakra: -12
Damage: 13-17
Muoto: Jutsun voi tehdä ilman vettä, pelkällä omalla chakralla
Lvl.4

Taso: A
Chakra: -25
Damage: 28-32
Muoto: Jutsun voi tehdä ilman vettä, pelkällä omalla chakralla
Lvl.5

Mizu toketsu no jutsu
Tällä tekniikalla ninja kykenee halutessaan jäädyttämään kaikki itseään kohti tulevat vesijutsut ennen kuin ne ehtivät osua. Jutsun avulla luotua jäätä voi käyttää hyväksi omissa hyökkäyksissä. Tekniikkaa voi myös tarvittaessa käyttää omiin tekniikoihin, taikka jäädyttämään ympäristössä olevaa vettä.

Taso: D
Chakra: Jutsun damage
Muuta: Toimii vain D-tason jutsuihin

Taso: C
Chakra: Jutsun damage (-2ch)
Muuta: Toimii vain D-C -tason jutsuihin
Muoto: Jäädyttää B-tason vesijutsusta puolet maksaen puolet jutsun damagesta (miinus omat bonarit jne.)
Lvl.3

Taso: B
Chakra: Jutsun damage (-3ch)
Muuta: Toimii vain D-B -tason jutsuihin
Muoto: Jäädyttää A-tason vesijutsusta puolet maksaen puolet jutsun damagesta (miinus omat bonarit jne.)
Lvl.4


Subete toketsu no jutsu
Tässä Mizu toketsu no jutsun kehittyneemmässä versiossa käyttäjä jäädyttää mitä tahansa. Nestemäisissä aineissa vaikutus on sama kuin Mizu toketsu no jutsussa, mutta kiinteiden kohteiden ympärille tulee jääkerros. Tekniikka ei kuitenkaan suojaa tietyn tyyppisiltä hyökkäyksiltä. Esimerkiksi kivenlohkare vain kovenee jäädytyksestä, ei pysähdy. Tekniikkaa ei voi myöskään käyttää jutsuihin, joilla ei ole fyysistä muotoa kuten tuli tai salama, eikä se sovellu eläviä kohteita vastaan.
Muuta: tekniikan eri tasojen osaamiseksi vaaditaan ensin saman tason Mizu toketsu no jutsu.

Taso: C
Chakra: Jutsun damage tai alkuperäinen chakramaksu. (-2ch)
Muuta: Toimii vain D-C -tason jutsuihin
Muoto: Jäädyttää B-tason jutsusta puolet maksaen puolet jutsun damagesta tai alkuperäisestä chakramaksusta jutsusta riippuen (miinus omat bonarit jne.)
Lvl.3

Taso: B
Chakra: Jutsun damage tai alkuperäinen chakramaksu. (-3ch)
Muuta: Toimii vain D-B -tason jutsuihin
Muoto: Jäädyttää A-tason jutsusta puolet maksaen puolet jutsun damagesta tai alkuperäisestä chakramaksusta jutsusta riippuen (miinus omat bonarit jne.)
Lvl.4

Aisu no tate
Ninja tekee käsimerkit ja muodostaa vedestä eteensä hieman itseään suuremman vesimuurin, jonka sitten jäädyttää erittäin kestäväksi jäiseksi kilveksi, joka suojaa kohti tulevilta iskuilta.

Taso: D
Chakra: -3
Suojaa: 3 dmg

Taso: C
Chakra: -6
Suojaa: 6 dmg

ViestiLähetetty: 05 Elo 2017, 09:51
Kirjoittaja Piisamirotta
Tuuli


D

C

B

ViestiLähetetty: 05 Elo 2017, 10:04
Kirjoittaja Piisamirotta
Tavarat
Kunait, shurikenit, räjähdelaput, savupommit, valolaput, siima


Metsästäjän erikoisnaamio
Naamion kuva muistuttaa jääkarhua ja tuo usein heikkohermoisille pelontunteen. Erikoisesta materiaalista tehty naamio kestää voimakkaitakin iskuja tuhoutumatta ja sen muotoilu ja materiaali muuttavat puhujan ääntä, eivät äänen muuntimen tapaan, mutta sen verran etteivät normaalit ihmiset erota kuka naamion takana on, vaikka naamion takana olevan henkilön olisikin tavannut ennenkin.
Taso: B
Muuta: tasoaan selvästi kestävämpi

Jashinin erikoisnaamio
Naamion kuviointi ja tyyli poikkeaa huomattavasti metsästäjien naamiosta, kuvio muistuttaa etäisesti niin sanottua hirviösutta (eng. Dire Wolf). Otsassa, missä normaalisti on metsästäjän kotikylän symboli, on Jashinin kolmio-symboli. Naamio paitsi peittää koko pään, niin ettei hiuksiakaan erota, se myös kestää todella voimakkaita hyökkäyksiä. Naamio muuttaa myös ääntä sen materiaalin ja muotoilun vuoksi, ääni on erilainen kuin metsästäjän naamiossa.
Taso: B
Muuta: tasoaan selvästi kestävämpi