Sivu 1/1

Kohtaloa muuttamassa

ViestiLähetetty: 08 Huhti 2018, 02:59
Kirjoittaja ChasenPipo
Pimeys. Kuivuus. Tyhjyys. Yksinäisyys.

Hän oli kulkenut monta päivää. Monta viikkoa. Monta vuotta. Löytänyt lukemattomia aarteita matkansa varrella, muttei mitään verrattuna siihen mitä etsi. Se saattoi muuttua tänä yönä.

Missään kilometrien säteellä ei ollut ketään. Silti hän tunsi sen. Poikkeuksellisen voimakkaan auran, joka säteili näkymättömistä. Voimakkaasti tukahdettu, mutta voimakkaasti aistittavissa. Hän katsoi rannekelloaan ja muutti viisarien asentoa.

"Pakosi on pian ohi, Susan Shakespeare" vaimea ääni kuului aavikon laidalla, jossa kukaan ei ollut puhunut vuosiin.

Re: Kohtaloa muuttamassa

ViestiLähetetty: 01 Touko 2018, 11:02
Kirjoittaja Piisamirotta
"Kas kas, näyttää siltä, että ennustukseni osui oikeaan", sanoi hyvin komea ja herrasmieheltä vaikuttava henkilö karismaattisella äänellä. William Shakespeare, Taikuri itse oli ilmestynyt kuin tyhjästä. "Sinetöin tämän kloonin vartioimaan Susanin lepoa juuri tämän vuoksi", mies sanoi. Oikea William Shakespeare oli kuollut, tarkemmin sanottuna aivokuollut, mutta tämän klooni oli elossa. Yhdistelemällä varjonukketekniikoita ja sinetöintiä, oli Taikuri kyennyt luomaan itsestään kloonin, jolla oli rajallinen, mutta silti hyvin tehokas määrä alkuperäisen kykyjä, kaikki tämän tiedot ja taidot. "Kuten sanotaan: jos haluat kohdata Susanin, sinun on ensin voitettava minut", mies sanoi virnistäen ilkikurisesti. Vaikka tämä hyvin erikoiseen pukuun sonnustautunut mies näytti ruumiinkieleltään siltä, kuin hänen puolustuksessaan olisi aukkoja kuin tähtiä taivaalla, oli kenelle tahansa kokeneelle ninjalle selvää, että asia oli toisin. "Tyttäreni pakenee vain itseään, joten ystävällisesti voisitko selittää tarkotusperiäsi?", kysyi suurnukkemestari ihmetellen todella sitä kenellä oli näin sairaanloista kaunaa Susania kohtaan. William Shakespeare oli aina askeleen edellä, joten hän oli jo ennen viimeisiä tekojaan tämän maan päällä luonut tämän erikoiskloonin itsestään. Se oli ainoa klooni, mutta hyvin erikoinen ja tehokas, tarpeeksi voimakas estämään ketä tahansa satunnais-seppoa kohtaamasta Susania ennen kuin tämän viimeinen koulutus oli tullut luonnolliseen päätökseensä.


//Eli jos todella haluat tätä, eikä tämä ole mikään känninen sekoilu, niin saat ensin kohdata William Shakespearen kloonin, joka on myös NpC. Klooni omaa noin kaksi kolmasosaa oikean Williamin statseista ja lähes kaikki tämän kyvyt. En näe mitään järkeä NpC vs. NpC matsissa, mutta olen kyllästynyt kattomaan tätä turhaa viestiä aavikolla, joten päätin antaa tämän mahdollisuuden sulle. En kuitenkaan tuo Susania tosta vain pois eläkkeeltä, joten joudut tekemään edes jollain tavalla työtä sen eteen.

Muumeja lainatakseni: Minulle on samantekevää; ryhdytkö leikkiin? //