Sivu 1/1

Pelissä tapahtuu

ViestiLähetetty: 22 Touko 2015, 20:14
Kirjoittaja Southpaw
Tähän topikkiin sopii siis tiedottaa eri puolilla pelimaailmaa tapahtuvista jutuista jotka vaikuttaa laajemmin muihinkin hahmoihin ja jotka muiden pelaajien voisi olla hyvä ottaa huomioon jos katsovat uutisen oman hahmonsa kannalta tarpeeksi tähdelliseksi.

Aloitettakoon topikki sillä, että Otogakuren Läntisen osan johtaja Inuzuka Kouga on kuollut ja Akuman joukot ottavat parhaillaan läntistä osaa haltuunsa tarjoamalla toimettomaksi jääneille ninjoille paikkaa Akuman joukoissa ja tappamalla kaikki jotka kapinoivat hallitsijanvaihdosta vastaan. Kukaan Otogakuressa ei oikein tiedä kuka Kougan tappoi, mutta alueella liikkuu sitkeästi huhuja erilaisista skenaarioista. Joidenkin mukaan kyseessä oli palkattu tappaja ja toisten mukaan taas vuorilla asuneet taruolennot vihastuivat Kougaan ja päättivät tappaa tämän. Varmaksi tiedoksi on pystytty vahvistamaan vain se, että Kougan tappoi joku joka todella osaa käyttää miekkaa.

Re: Pelissä tapahtuu

ViestiLähetetty: 02 Elo 2016, 00:00
Kirjoittaja Southpaw
Hebigakurelaisille hahmoille (ja Hebistä muuten vaan kiinnostuneille) tiedoksi, että kagen vaimo Azusa on kuollut ja kagen tytär Tinga on karkotettu kylästä. Lisäksi iso osa Hebigakuren satamasta on palanut maan tasalle ja linnakkeen tyrmien ovista suurin osa on räjähtänyt sijoiltaan.

Kyläläisille annettu virallinen selitys tapahtumille on, että kagen tytär Tinga yritti kaapata vallan ystävänsä Akki Tsuchigumon avustuksella ja siinä sivussa tappoi oman äitinsä. Vallankaappausyrityksen epäonnistuttua Tinga ja Akki onnistuivat karkaamaan kylästä. Kyläläisille on annettu lupa vangita Tinga kohdattaessa.

Vain kagen lähimmillä alaisilla on tiedossa, että todellisuudessa Akki kuoli peräänsä lähetettyjne edo-tenseillä herätettyjen ninjojen käsissä ja Azusa uhrasi oman henkensä herättääkseen Akkin jälleen henkiin.

Peli on luettavissa täältä.

Re: Pelissä tapahtuu

ViestiLähetetty: 01 Heinä 2017, 12:52
Kirjoittaja Piisamirotta
Susanin isä William Shakespeare on kuollut.

Susan on tavoittamattomissa samaan tapaan kuin legendaariset aseet (kuten Seitsemän miekkamiehen miekat).

Jotta sen kanssa voi ropettaa, on tehtävä kunnon tehtäväarkki, joka vaatii myös ropettamista; tämä siksi että Susan on löydettävä, en aio muuten tuoda sitä pois illuusiosta, jossa se tällä hetkellä on. Kun tämä on tehty niin herätän Susanin illuusiosta, jossa se tällä hetkellä on. Kun Susan herää, sen persoonallisuus on hyvinkin erilainen, kuin mitä tähän mennessä on nähty.

Stoori on löydettävissä täältä. Jos kiinnostaa.

Tämä ei ehkä suoraan vaikuta muiden hahmoihin, mutta Susan on osa pelin historiaa jne. Joten ajattelin ilmoittaa. Lisäksi se, ettei William enää puutu asioihin on melko iso juttu :razz: