Sivu 1/1

Ansa (CC)

ViestiLähetetty: 07 Maalis 2018, 22:22
Kirjoittaja LordVonKwaak
"Ei."
"Ei?"
"Ei."
"Voisitko edes vähän täsmentää, et miksi ei, taikka 'ei ellei' ja jos näin, niin miten sitten?" Hasegawa oli arvannut tehtävänsä vaikeaksi, mutta ei ollut ollenkaan muistanut kuinka paljon kunoichi vihasi Konohaa - erityisesti omaa sukuaan sieltä. "Ethän oo nähnyt edes poikaa tositoimissa!"
Ayame vilkaisi häntä liehättelevää miestä kylmästi, mutta käänsi sitten katseensa takaisin kaukaisuuteen. Tarkemmin sanottuna kaukaisuudessa siintävään nuoreen shinobiin, jota kummatkin paikallaolijat tarkkailivat tämän tietämättä yli kilometrin päästä.
"Välittämättä lukuisista jo orastavista rasitusvammoista, lihaksisto on kehittymätön kuin untuvikolla, tämän askeleesta puuttuu kaikki päättäväisyys ja menisin niinkin pitkälle, että sanoisin hänen ryhtinsä olevan riittämätön." Kaiketi haluten tehdä työnsä hyvin, Ayame valaisi kieltäytymisensä yksityiskohtia. Seuratessaan Byakuganilla Nejisuken liikkeitä tarkasti, kunoichi kiinnitti huomiota asioihin, joita ei normaalisti päältäpäin näkisi. "Valmiiksi puoliksi rikottu keho sikseen, se, ettei hän huomannut meitä edes viidensadan metrin päästä ohikulkiessaan, on vain osoitus siitä, ettei hänestä ole ainesta Itto-Ryuhun."
"Niin, no joo, mutta nyt mietit liikaa silmies kautta", Hideyoshi puolusti poikaa, vaikka olikin sisimmässään samaa mieltä. Ainakin mitä tämän kehoon tuli. "Muista et sil on toinen pari viel käyttämättä. Sen ei tartte yltää samaan sormileikkiin sun kanssa, ku sil on tulisilmät vai-mitkä-lie."
"Etsi hänelle sitten Uchiha opettajaksi", Ayame sivalsi kylmästi.
Hetken aikaa kaksikko kinasteli lääketieteellisesti Nejisuken kehosta, sen nykymuodossa ja potenttiaalisessa tulevaisuudessa. Pätevämpänä kokemuksensa kautta Hasegawa pystyi puoltamaan kaikki Ayamen maininnat lääketieteen saralla, mutta pätemättömämpänä taistelijana ei pystynyt vakuuttamaan tätä siitä, että Nejisukesta voisi vielä tulla jotakin normaalista poikkeavaa.
"Okei, okei, okei!" Hasegawa ärähti viimein alettuaan tuntea puhuvansa tiiliseinälle. "Jos nyt... Niin, näötkös ton joka nyt tuli esiin? Mun palkkalistoilla, no nyt toistaiseksi ainakin, minkä palkkasin matsaamaan Nejisuken kanssa. Jos nyt kuitenkin katsoisit edes matsin loppuun, ennen kuin läksit tiehes?" Miehen puhuessa nuorikko todella joutui kahnauksiin kuin tyhjästä ilmestyneen lihakimpun kanssa.
"Palkkasit tuntemattoman hakkaamaan serkkus?" Ayame ei lähtenyt, osoittaen antavansa Nejisukelle tilaisuuden. Hasegawan arvostus kunoichin silmissä taasen tuntui saaneen kolauksen, jos sitä alunperin oli ollutkaan.
"Kattoisit nyt ja kommentoisit lopuksi", Hasegawa jupisi, keskittyen nyt hänkin enemmän Nejisukeen kuin tätä tarkkailevaan Itto-ryun jäseneen. "Sun on helppo vain kadota ja raportoida Namakille, mut mun pitää järjestää et susta ei jää jälkiä tänne, kattoa Nejisuken perään ja vastata Namakille, jos oon tuhlannut sun ja sitä kautta hänen aikaansa."
Ayame ei vastannut, vaikka olisikin halunnut muistuttaa lääkärin nurisevan itse kaivamastaan kuopasta. Tämä oli kuitenkin vaivannut ja jopa vaarantanut itsensä melko suuresti yhden sukulaisensa vuoksi. Enemmän uteliaana käänteestä miehen persoonallisuudessa kuin pojasta itsestään, Ayame katsoi velvollisuudekseen antaa pojalle edes tilaisuus. Toista tämä ei tulisi saamaan.

Nejisuke koetti perääntyä, mutta toinen seurasi kuin iilimato, uhoten yhä enemmän. Poika ei tiennyt miten perus kadonneen lemmikin etsimis tehtävä oli päätynyt yhtäkkiä mielettömältä vaikuttavan idiootin rauhoittelemiseksi. Hetken aikaa Nejisuke yritti vielä laannutella tilannetta, mutta toisen pojan tarratessa tehtävän kohteena olleeseen lemmikkiin selvästi aikeisa vahingoittaa tätä, Nejisuke toimi. Nopeammin kuin ehti ajatella tekojaan, Nejisuke oli astunut askeleen lähemmäs, tarrannut poikaa kädestä samalla vääntäen, potkaisten sitten nopeasti, mutta napakasti polvitaipeeseen. Pojan älähtäessä ja vajotessa Nejisuke vieritti vääntäneen kätensä koppaamaan kadonneen lemmiki, samalla iskien poikaa kämmenellä suoraan kasvoihin - sysäten tämän kaatuman selälleen maahan.
"En tiedä oletko vain tyhmä, sekaisin vai molempia", Nejisuken ääni värisi, mutta ei horjunut. Päästäen lemmikin menemään, varmana, että saisi sen kiinni uudestaan, poika jäi seisomaan Hyuugille ominaiseen valmiusasentoon, antaen toiselle vielä viimeisen mahdollisuuden perääntyä. "Mutta jos asetut tielle ja vaarannat mun tehtävän, Konohan hyväksymän virallisen toimeksiannon, tulet myös kärsimään kyseisen rikoksen seuraamukset!"// Vihu
Hp&Ch: 60
Nopeus: 3
Muuta: Chuunin tasoinen öykkäri (tosin ilman B-jutsuja, koska CC) jonka Hasegawa lahjo vetämään Nejisukea turpaan. Konohalaine ittekin, ei varsinaisesti mikään rikollinen, mut rahanahne ja luottaa et Hasegawa (jonka nimeä ei tule mainita) turvaa kyl selustan, jos Hyuuga suvun suojatti saa vähän kuhmuja päähänsä. //

Re: Ansa (CC)

ViestiLähetetty: 18 Maalis 2018, 11:30
Kirjoittaja Piisamirotta
Taichi aloitti välittömästi. Hän avasi ensimmäisen portin paljastaen olevansa taijutsuninja. Hän laittoi nyrkkiraudat käsiinsä ja hetkessä hän oli Nejisuken vieressä lyöden tätä hetkessä useita kertoja. Monet taijutsuliikkeet alhaisella tasolla olivat potkuja, mutta tämä öykkäri oli keskittynyt käsillä tehtäviin liikkeisiin ja kehittänyt niitä itse. Nejisuke huomaisi, että tekniikka oli melko tuore, eikä sitä oltu hiottu loppuun. Taichi luotti huomattavasti ensimmäisen portin tuomaan voimaan ja nopeuteen sekä suureen chakramääräänsä, joten hän ei ollut harjoitellut tekniikoitaan juuri ollenkaan tavallista voimakkaammiksi.

Taichi
Hp: 10
Ch: 40
Nopeus: 13 (1. portti päällä)
10p taijutsu (+4dmg)
Chuunin: -1ch kaikista taijutsuista
Muuta: nyrkkirautojen erikoisominaisuus on: -1ch D-tasoisista ja -2ch C-tasoisista nyrkkirautoja hyödyttävistä (eli käytännössä lähes kaikista) käsillä tehtävistä taijutsuista.

//C-tason NpC jutsu, damage: 5 perus + 4 pisteet + 4 portista = 13
Tasapainotukseksi mikään tämän tekniikka ei ole upittu yhdelläkään upilla.


Tulisitko tänne NpC.ksi:
viewtopic.php?f=31&t=744 //

Re: Ansa (CC)

ViestiLähetetty: 20 Maalis 2018, 01:34
Kirjoittaja LordVonKwaak
Toisen pyöräyttäessä nyrkkiraudat käsiinsä Nejisuke tuhahti. Portin avaaminen oli asia erikseen: nuorukaisen vanhemmat olivat usein varoittaneet tuosta ainaosta taijutsun haarasta, millä oli tarpeeksi voimia uhata Hyuugia. Sekään ei saanut Nejisukea toisiin ajatuksiin. Vihollisen syöksyessä nuorukaisen silmät vaihtoivat väriä. Pienen, mutta tarpeellisen, reaktionopeuden turvin Nejisuke haastoi toisen lähitaisteluun.
Vihollisen syöksyessä eteen Nejisuke koetti lyödä tätä, mutta oli liian hidas liikkeissään. Toisen iskut moukaroivat poikaa kun tämän oli vasta puolessa välissä. Äkkiä toinen juuri osuman kohteeseensa antaneista nyrkeistä lävistyi osumakohdasta nousseeseen chakrapiikkiin, samalla kun Taichi kokonaisuudessaan syöksyi voimakkaasti taaksepäin. Vaikka Nejisuken lyönti oli jäänyt puoleenväliin, se oli hoitanut tehtävänsä: kädestä oli syöksynyt chakralataus, joka nyt iski vielä nyrkeillään huitovan pojan kokonaisuudessaan kauemmas.
"Ei oo järkeä pudottaa puolustusta nyrkkeilyssä", Nejisuke murahti. Iskun ottamaminen osuman takaamiseksi ei ollut hänen lempi touhua, mutta perus kauraa taijtusun harrastajien keskuudessa. "Iskiessä oot aina alttiina vastahyökkäyselle."

Hp: 7
Ch: 31
Nopeus: 3 (+2)
*Sharingan (C) aktivoitu
*Jukenpou Ichigekishin (D) lävisti käden ku se iski Nejisukea, dmg 7
*Hakke Kuushou (C), dmg 10

Re: Ansa (CC)

ViestiLähetetty: 20 Maalis 2018, 07:46
Kirjoittaja Piisamirotta
Nejisuken isku osui ja upposi, mutta Taichi reagoi siihen välittömästi. Hän potkaisi toisen käden ylöspäin, juuri kun tämä oli lähettämässä chakralatausta. Koska Taichi oli niin nopea, ei toinen voisi reagoida tähän potkuun, ainakaan niin nopeasti kuin normaaliin. Välittömästi tämän jälkeen Taichi pudotti maahan savupommin ja otti etäisyyttä. ”Hyuuga. Olisi pitänyt arvata”, Taichi analysoi vastustajaansa. Hän tosin hämmentyi Sharinganista. Öykkäri oli ottanut kunnolla etäisyyttä, sillä tiesi yhtä sun toista Hyuugien kyvyistä. Tilanne oli vaihtunut täysin päälaelleen. Se, että toisella oli täydellinen taijutsun counteri, oli jotain, mihin Taichi ei ollut varautunut. Hän oli ollut koko ajan liikkeessä otettuaan etäisyyttä vaihdellen suuntaa koko ajan niin, ettei Nejisuke saanut osuttua jutsullaan. Taichi haki epätoivoisesti taktiikkaa. Hänen ainoa etunsa oli nopeus, jota oli käytettävä hyväksi. Etäisyys oli koko ajan niin suuri, ettei heikkotasoinen Hakke Kuushou yltäisi sinne. Molemmat olivat tilanteessa missä yksikin onnistunut hyökkäys toiselta olisi taistelun loppu. Taichi oli kuitenkin heikommassa asemassa porttinsa vuoksi. Moinen juokseminen väsyttäisi muuten, mutta Taichi oli niin kokenut taijutsuninja, että hän voisi juosta vaikka koko päivän väsymättä. Parantaakseen nopeuttaan Taichi oli pudottanut painonsa niissä olevan mekanismin ansiosta.


Taichi
Hp: 3
Ch: 28
Nopeus: 15 (1. portti päällä, painot pois)


//Konoha Shoufuu, damage 4 portista ja 4 pisteistä = 8. En ota jutsun itsensä damagea huomioon, koska sitä on käytetty niin sanotusti poistamaan ase, vaikkakin tässä kohtaa se on käden liikkeen muutos. Eli Hakke Kuushou ei ehtinyt tapahtua, siitä saa chakrat takas.

Jos käytät tuota chakrapiikkijutsua uudelleen ni se vaan torjuu potkun. Chakran ollessa keskittynyt jalkaan, ne kumoaa toisensa. Vaikka en ajatellu pätkääkään ku tein tän vihun ni et läpäse tätä sen takia ihan niin nopeasti. Suosittelen myös ymmärtämään, että näiden nopeus ero on sama ku geninin ja eliittijouninin, joten hieman kunnioitusta tuolle nopeudelle, vaikka ei se mikään autohit olekaan, toisin ku viime NTA.ssa missä nopeus oli über ensimmäiset pari kolme vuotta kunnes Pipo tuli järkiinsä. //

Re: Ansa (CC)

ViestiLähetetty: 21 Maalis 2018, 23:44
Kirjoittaja LordVonKwaak
Vihollinen reagoi nopeasti, mutta ennustetusti jopa ilman sharingania. Muusta taijutsusta poiketen Hyuugat toimivat vapautamalla chakraa suoraan kehostaan ja tämän öykkärikin sai huomata: toisen koettaessa potkulla keskeyttää Hyugan hyökkäys, Hyuuga käänsi kätensä asentoa. Jo ennen osumaa käteen Taichi tuntisi osuneensa johonkin ja niin osuikin: tekniikan reunaan. Taijutsu ja Hyuuga tekniikka iskivät toinen toisensa radoiltaan, potkun pysähtyessä kuin seinään, sysäten kuitenkin käden syrjään, syösten siitä purkautuneen tekniikan pojalle vaarattomasti sivulle.

Vihollisen perääntyessä tämä oli kuitenkin tehnyt mielenkiintoisen valinnan heittämällä savupommin. Nejisuke reagoi käsimerkillä ja toisen pudottaessa painonsa savusta syöksyi kaksi kloonia, jotka peilimäisesti pinkaisivat eri suuntiin. Tuulen vire paljasti myös laskeutuvaan savuun jääneen nuorukaisen, joka Uchihan punaisilla silmillä seurasi vihollisen liikkeitä tarkkaan, virnistäen ärsyttävästi. Valinnan aika.

Hp: 7
Ch: 27
Nopeus: 3 (+2)
*Sharingan jatkuu
*Bunshin x2
*Hakke Kuushou tapahtu, mut kuten kuvattiin, kumpikaa ei vahingoittunut// 5 VS 15 on genin ja jounin (nopeus ero 10, joka ylennyksel saa kaksi nopeutta) ja tuon nopeus on 13 ennen painoja (jotka oli jalassa) thus chuunin ja jounin tahi genin ja vanhemman TB:n ero.
Tuo on kuitenkin ilman tekniikoita ja tekniikoillahan Nejisuken sen on alati haastanut. Kaguralla on niin nopeus tekniikoita kuin perus nopeuttakin (21) joten kyl mie sitä kunnioitan, mut omaampahan myös kokemusta miten taistella sitä vastaan.
Kagen perus nopeus on 17, joten ekan portin jälkeen Kaguran 31 olis melkein tuplasti se. Tarkoittaako se et Kage jää pahasti jälkeen? Toki jos se yrittää vain juosta yms. mut muussa tapauksessa se eka portti ei suuremmin ratkaise moisessa ottelussa :D

Vähä hipanen taijtusun käyttäjä on kuin vähä chakrainen genjutsun käyttäjä. Täysin mahdollinen, mutta vaatii joko normaalista poikkeavan tyylin. //

Re: Ansa (CC)

ViestiLähetetty: 22 Maalis 2018, 17:01
Kirjoittaja Piisamirotta
Taichi ymmärsi tehneensä virheen savupommin kanssa. Toinen oli käyttänyt tilaisuuden hyväkseen armotta. Öykkäri ei voinut muuta kuin hyväksyä tilanteen, sen ettei hän voinut hyökätä taijutsulla, asialla, jonka avulla hän oli tähän mennessä hoitanut kaikki vastustajansa. Koska muuta vaihtoehtoa ei ollut Taichi käytti portin tuomaa voimaa hyväkseen ja heitti räjähdelapulla varustetun kunain kaikkia kolmea kohti. Kunai ei välttämättä yltäisi Nejisuken luokse, mutta sen luoma räjähdys kyllä. Taichi ei keksinyt muutakaan, hän oli todellakin pulassa ja mietti epätoivoisesti lopullista siirtoaan. Tappio olisi niin nöyryyttävä, että Taichi tuskin kestäisi sitä.


Taichi
Hp: 3
Ch: 20
Nopeus: 15 (1. portti päällä, painot pois)
RL: 7

//Kaikkiin kolmeen ekan portin voimalla heitetty kunai, jossa on räjähdelappu. Lappu tuskin tekee ku 2-4dmg räjähdysetäisyydeltä, mutta kuitenkin. Nopeuseron/voimaeron vuoksi sitä ei voi oikein väistää. //

Re: Ansa (CC)

ViestiLähetetty: 25 Maalis 2018, 17:51
Kirjoittaja LordVonKwaak
Savupommin jälkeen Nejisuke oli odottanut tuperyykksiä, mutta tämä oli jo liikaa: sharinganinsa avulla poika näki liikkeitä joita ei vielä ollut tullutkaan yhdessä liikkeiden kanssa joita hänen oli vaikea seurata, mutta sillä ei ollut väliä. Taichin ehtiessä heittää yhden ja sitten toisen, ennen kuin kolmas oli vielä edes ilmassa taistelukenttä peittyi välähdykseen. Paikoilleen jäänyt oli ainoa oikea ja tämän hengellä rintaansa kätkemä valolappu oli aktivoitunut juuri vihollisen sihdatessa häntä. Heitti Taichi kunain silti taikka ei, kohde ei ollut enää oikeassa kohdassa osumaa ottaakseen, Nejisuken otettua sivuaskeleen syöksyessä matalana kohti Taichia.

Hp: 7
Ch: 25
Nopeus: 3 (+2)
Räjähdelaput: 6kpl
Valolaput: 9kpl
*Sharingan jatkuu
*Henge (tehty viime vuorolla), peitti, vaan ei enää, räjähdelapun sekä käsissä, että jaloissa (sekä nyt käytetyn valolapun rinnassa)


// Portin antama +4 voimaa on upittu D-jutsu, en oikein kutsuis et sitä ei pystyis väistämään, varsinkin kun puhutaan liikkuvasta kohteesta. Heittäminen ja asetekniikat kuitenkin eroaa taijutsusta, mihin portit on suunniteltu.
Bunshinit tuhoutu ja koska heitit kaikkia (joka vaatii kolme erillistä heittoa) niin pistin et heitti ensin kahta liikkuvaa, koska muutoin ne olis ehtinyt karata. Heitti viel täydellä voimalla, joten ei voinut olla nopea ja viskaaminen, vaan oikein olan takaa kaikki peliin, et varmasti osuu.
Nejisuke olis voinut hyökätä, mut koska portit niin aattelin et parempi et vihu tekee ensin mitä tekee. Nejisuke on siis ihan sen vieressä (jalan kantaman päässä) Taichista katsoen vasemmalla. //

Re: Ansa (CC)

ViestiLähetetty: 27 Maalis 2018, 16:33
Kirjoittaja Piisamirotta
Valolapun aktivoiduttua Taichi keskitti kaiken voimansa jalkoihinsa ja hyppäsi ilmaan ennen kuin yksikään isku ehti osua häneen. Hän arvasi, että hyökkäys oli tulossa tai sitten hämäys. Taijutsuninjalla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin ottaa molempiin käsiinsä kolme kunaita, joissa kaikissa oli räjähdelappu ja heittää ne alas. Toinen saattoi olla heikoilla ilmassa, mutta tuskin Nejisuke kykeni tekemään mitään sille ja torjumaan räjähdyksiä ympärillään. Taijutsu oli aina ollut niin voimakas, mutta se oli toiminutkin idiootteja vastaan, ei koskaan öykkärin eteen ennen Nejisukea ollut sattunut älykästä henkilöä, jolla oli luontainen kyky vastata toisen harjoittelulla ja kovalla työllä ansaittuihin taijutsutaitoihin. Taichi saattoi olla se öykkäri tässäkin taistelussa, mutta aina oli olemassa suurempi öykkäri, jollaiseksi joko synnyttiin tai tultiin.


Taichi
Hp: 3
Ch: 12
Nopeus: 15 (1. portti päällä, painot pois)
RL: 1


//Ekan portin voimalla hyppy ylös välittömästi kun valolappu aktivoituu. Ei pitäis Nejisuken kyetä reagoimaan siihen hyppyyn, että ehtis hyökätä vielä liikkumisensa lisäks. Räjähdelapuista damagea omantunnon mukaan. Väitän tosin että jos niitä ei jollain torju tai väistä ni kyllä sit ottaa damagea ja vastaavasti jos hyökkää ni ei voi torjua räjähdyksistä tulevaa damagea samaan aikaan. //

Re: Ansa (CC)

ViestiLähetetty: 30 Maalis 2018, 04:54
Kirjoittaja LordVonKwaak
Osoittaen nopeutensa jälleen kerran Taichi ponnisti taivaalle, kun Nejisuke oli vasta aloittamassa syöksyä. Taijutsu erikoistuja tuntui kuitenkin panikoivan. Välittämättä selvästi valttinaan pitämästä nopeuserosta, tämä nakkasi sokkona lisää räjähteitä. Potenttiaalisesti ilman hätiköintiä hyökkäys olisi hyvinkin voinut ratkaista ottelun yhdestä. Tästä huolimatta toinen oli syöksynyt niin nopeasti ylös ja iskenyt sieltä alas, ettei Nejisuke ollut ehtinyt siirtyä paljoakaan. Pojan ei tarvinnut kuin olla etenemättä ja pakittaa, tehden siten maahan iskeytyneet ja portin voimasta siihen myös vähän uponneet räjähteet melkein vaarattomiksi.
Nejisuken oli ollut tarkoitus suojata itseään ja räjäyttää vihollinen, mutta vihollisen räiskiessä poika vain muutti suunnitelmaansa hivenen. Räjähdyksien paukkuessa Hyuuga vapautti chakraa ja suojais itseään paineaalloilta, samalla iskien toisen kätensä eteenpäin. Ilmassa taijutsun käyttäjän nopeus ei merkannut mitään, sokaisulta ja omilta räjähdyksiltään tämän olisi vaikea nähdä koko hyökkäystä ja sharinganilla toisen lentoradan erinomaisesti näkevä Nejisuke ei hukannut tilaisuuttaan. Hakke Kuushou iski kaikella voimallaan taijutsun käyttäjään, läimäyttäen tämän luita murskaavalla voimalla puutapäin.

Kauempana Ayame hymyili hyväksyvästi. Nejisuken Hengellä kätkemät räjähdelaput olivat selvästi olleet tarkoitettu vihollisen yllättämiseen Jukenpou Ichigekishin suojatessa poikaa suurimmalta vahingolta. Riskialtis taktiikka, joka ei tuntunut sopivan pojan luonteeseen. Ayame ei hyväksynyt taktiikkaa hyväksi, mutta oli yllättynyt siitä, että Nejisuke oli ylipäätään valmis semmoista käyttämään. Pojan nopea tilanteeseen eläytyminen oli kuitenkin voittanut kunoichin hyväksynnän: yhdellä sulavalla liikkeellä Nejisuke iski Hakke Kuushoun kohti vihollista samalla kun vapautti chakraa Jukenpou Ichigekishin muodossa räjähdyksiä vastaan.
Mukautuva ja valmis ottamaan riskejä. Nuorukainen oli kaukana taitavasta, mutta Ayame alkoi lämmetä tämän luonteelle.

Hp: 5
Ch: 17
Nopeus: 3 (+2)
*Sharingan yhä päällä
*Jukenpou Ichigekishin iski paineaaltoa vastaan, sysäten sen kiertämään Nejisukea vahingoittamisen sijaan (vakauttaen Hakke Kyushoun), torjus 7dmg
*Hakke Kuushou, dmg 9// Pro tip: lakkaa kirjoittamasta mitä toinen voi tai voi olla tekemättä. Vuorot menee päällekkäin, joten kummatkin kirjoittaa mitä tekevät tai aikovat thus homma sujuu mutkitta. Dynaamisuus piilee juuri siinä jos saa toisen tekemään jotain tahi ku aikoo tehdä jotain ja toinen liikkuu odottamattomalla tavalla. //

Re: Ansa (CC)

ViestiLähetetty: 30 Maalis 2018, 09:13
Kirjoittaja Piisamirotta
Öykkäri oli juuri valmiina putoamaan käyttäen samalla Tsuuten Kyakua varmistaakseen voittonsa. Hän ei kuitenkaan ollut ottanut huomioon Hyuugan kykyä tehdä kahta asiaa samaan aikaan. Asia, jota taijutsu ei voinut tehdä. Toisen isku osui Taichiin ja tappoi tämän. Erikoistuminen yhteen alaan oli tuhonnut tämän, mikä oli vääjäämätöntä. Nejisuken voitto oli ollut varma jo alusta alkaen. Jos taijutsun käyttäjä olisi erikoistunut edes aseisiin toisena alanaan, hänellä olisi ollut huomattavasti enemmän mahdollisuuksia. Nyt kuitenkin toisen elämä päättyi lyhyeen ja omaan typeryyteen. Kaikkia ihmisiä ei oltu luotu älykkäiksi ja älykkäiden maailmassa nämä olivat joko orjia tai kuolleita. Taichi oli kuollut.

//Läpi. NpC menee takaisin NpC-kouluun. //

Re: Ansa (CC)

ViestiLähetetty: 30 Maalis 2018, 20:34
Kirjoittaja LordVonKwaak
Taichin iskeytyessä puuhun kuului ikävä rusahdus, mikä ei enää toistunut taijutsun käyttäjän rysähtäessä maahan. Savun hälventyessä Nejisuke ehti juuri nähdä miten vihollinen ei enää hengittänyt, kun Hasegawa ilmestyi kuin tyhjästä kuolleen viereen.
"Ai luulet pääseväs noin vähällä?" Hasegawa käänsi Taichin tutkivasti, upottaen sitten kätensä tämän rintaan - kirjaimellisesti. "Älä unta näe!"
Nejisuke ei nähnyt mitä toinen teki, mutta tiesi tämän lääkintätaidoista. Ainakin niiden piti olla väkeviä, sillä Taichi vetäisi äkkiä henkeä.
"Huomenta aurinkoiseni", Hasegawa hymyili. "Hmm? Juu, et voi puhua etkä sen puoleen liikkua. Osittain mun syytä tuo jälkeinen, mut täysin miun käsialaa se ensimmäinen."
Taichin katsoessa kauhun lamaannuttamana miten toisen käsi oli lävistänyt tämän rintakehän, Hasegawa esitti tarjoamuksensa: poika oli epäonnistunut ja kuolemassa. Hasegawa voisi hänet pelastaa, mutta se maksaisi ja oli pojan oma päätös haluaisiko tämä elää vai ei.
Taichin nyökätessä Hasegawa veti kätensä toisen rintakehästä. Taijtusun käyttäjän valahtaessa elottomaksi Hasegawa loi kaksi kloonia, jotka ryhtyivät töihin välittömästi.
"Bisnestä pikku Suke, bisnestä", Hasegawa vastasi esittämättömään kysymykseen, pyykien samalla veren pois kädestään. "Ja bisneksestä puheenollen, sulle on vieras."
Tilanteen saamasta nopeasta käänteestä hämmentynyt Nejisuke käänsi katseensa Hasegawan vinkkaamaan suuntaan, yllättyen vielä enemmän parikymppisen Hyuugan astellessa esille. Hetken Nejisuke oli jo kysymässä tämän nimeä, mutta hiljeni jo ennen kuin oli päässyt esittämään kysymyksensä. Ensi alkuun nainen oli vaikuttanut tutulta, mutta syy siihen oli iskneyt poikaan vasta vähän myöhemmin. Hilliten juuri ja juuri ettei kavahtaisi taaksepäin, Nejisuke kähähti silmät laajentuneina: "A-Ayame?!"
Kylänsä pettänyt ja klaaninsa jättänyt etsintäkuulutettu rikollinen nyökkäsi, kuin vahvistaen toisen olevan aivan oikeassa.
"Älä tee mitään hätiköityä", Hasegawa varoitti Nejisuken vaihtaessa vaistomaisesti valmiuasentoon, käsi kunai kotelolla. "Kuten sanoin: bisnestä. Mää hoidan omani, mut hää on täysi sun hommas. Parempi hoitaakin hyvin, ettei se hoida sua."


// Meh, valitsit vain väärän vihun. Jos valinta osoittutuu huonoksi, kannattaa painottaa tarinaan. Kaikkien tehtävien ei tarvitse olla taisteluita ja taisteluihdenkaan vaikeita. Täysin tilanne riippuvaista //